Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a rugalmatla...

Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?

Figyelt kérdés
A ferjem családja közös nyaralást szeretne, az apukaja, 2 testvére, és az egyiknek a párja. + mi 3 gyerekkel. 3 év alatti mindhárom, 1 ikerpar, a kicsi fél éves. A egyik testvére külföldön él, így öt alig ismerjük, a másikat is kb 2 havonta látjuk, a párjával kb 3x találkoztam, az apukája meg kicsit beteges, így egyik gyereket se nagyon tudjuk rábízni senkire. Ezért enmondtam a férjemnek hogy szerintem nem jó ötlet, várjuk meg amíg nagyobbak lesznek, nekem ez így nagyon stresszes. Az a helyzet hogy az apukajuk is segíthetne többet, a hetköznapokon is totál ki vagyok merülve, és a gyerekek ha más környezetben vannak még nehezebb összehozni a napot és lekötni őket stb. Na szóval en lettem a gonosz hogy meghív nyaralni a család és nincs kedvem menni. Tenyleg ennyire nehéz megérteni az én helyzetemet is?
2023. jan. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék ha úgy látom csak a macera lenne.

Ha van segítséged a férjed személyében és vágysz egy kis környezetváltozásra akkor vágj bele.

De semmiképp ne az alapján dönts hogy mit gondolnak mások, mivel neked lesz kellemetlen nem nekik.

2023. jan. 5. 14:26
 22/54 anonim ***** válasza:
61%

Szállodába nem mennék velük, de apartman esetén valószínűleg igen. Ott ki lehet engedi őket a levegőre, kis medence és meg van oldva a szükségletük.

A rokonoknak viszont meg kell értenie, ha ti nem tudtok egész napos botanikus kerti túrára menni, mert a kicsiket le kell tenni aludni ebéd után (vagy amikor szoktátok) a szálláson és így szétszakad a banda. Ugyanez este, nem tudtok vidáman borozni éjszakába nyúlóan, mert egyikőtök bent altat, felügyel a kicsik mellett. Neked meg baromira nem pihentető egy szobába zsúfolni és suttogva elaltatni 3 gyereket, akik valószínűleg külön alszanak otthon. Ugyanez az éttermi éves, valaki ugrál a gyerekek körül (jó eséllyel te), a többi felnőtt meg élvezi a pihenést. Tavaly próbáltam másfél évessel és 5 évessel, élmény volt. A végén fáradtabban tértem haza, mint előtte.

2023. jan. 5. 15:13
 23/54 anonim ***** válasza:
84%

Én nem mennék. Menjen a férjed a rokonokkal ha annyira kívánkozik rá, aztán majd rájön milyen szupi a nyaralás😉

Ha már máskor se veszi ki a részet.

Mi most először megyünk majd, mióta megszülettek az ikrek. (3 évesek lesznek) van egy 7 éves nagylány is. Velük már elmerünk indulni. De eddig nem éreztük biztonságosnak. Nálunk nincs senki plusz felnőtt aki segítene.

Az h te meg egy totyogóval szaladj az ikrek után egy nehezített terepen (nem ismered a helyet stb) nonszensz.

2023. jan. 5. 15:20
 24/54 anonim ***** válasza:
20%
3 gyerekkel minden időszak nehéz, majd elrohangálnak, még vagy 5 évig nem tudnak úszni és utána is csak felügyelettel...ennyi erővel sosem fogsz kimozdulni és rámegy a kapcsolatod is.
2023. jan. 5. 15:25
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire kedvelem az adott társaságot. Másik, hogy van-e gyerek akikkel játszhatnak. Ha jól értem ez teljesen felnőtt társaság, ők is unnák a sok gyereket és gyerekek is őket, szerintem nem a legjobb ötlet.
2023. jan. 5. 15:33
 26/54 anonim ***** válasza:
84%

24 Azért nem gondolnám hogy 2 dackorszakossal és egy járni tanuló babával pont olyan nehéz egy nyaralás mint ha már viszonylag szófogadó, fegyelmezett, szocializálódott (megszokták h az oviban is szabálykövezés van) 4-5 évessel és 1 dacos kicsivel megy nyaralni az ember.

Azért nem kell úgy felfogni h "akkor soha többet nem megy nyaralni"

De a leírtak alapján ennek nagyon nincs itt az ideje

2023. jan. 5. 15:40
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Érthető az érvelésed alapján,miért nincs kedved. Ugyanakkor akár jót is ki lehetne belőle hozni, a részletekben bújik meg az ördög. Fura, hogy a te gyerekeidet idegen helyen nehezebb lekötni, az enyém kb. enni se szokott nyaraláson,annyira lefoglaljaaz újdonság, aztán extra sokat alszik. De ehhez az is kell, hogy te is jól érezd magad Beszéljetek róla, hogy lehetne jól megoldani. A férjed vegyen ki +2-2 nap szabit a be- és kipakolás miatt.
2023. jan. 5. 15:50
 28/54 anonim ***** válasza:
13%

Mondjuk én sem értem mi a fenének vállaltál 3 gyereket..

Mi az, hogy az apukája többet segíthetne, mert te ki vagy merülve?!

Ki vállalt 3 gyereket, kis korkülönbséggel? Ne másra mutogass.

Hol van a Te családod a történetben?

Hol van a segítő férj a történetben?

2023. jan. 5. 16:12
 29/54 A kérdező kommentje:
Az en családom nem is tudom hogy jön ide, ők szoktak segíteni a hetköznapokon, de most nem velük megyunk. Most nehéz időszakunk van teljes más dolgok miatt, de a kérdésem nem erre iranyult. Köszönöm a normális válaszokat
2023. jan. 5. 16:40
 30/54 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról hogy nem mennék többet nyaralni, siman elindulok a 3 gyerekkel egyedül is bárhova. Itt a gond az hogy általában a családban nekem kell alkamazkodni a 3 gyerekkel hozzájuk. Eddig bármi program volt (igaz nem sok, 1-2) de senkinek nem jutott eszébe semmi hogy a gyerekeknek esetleg hogy lenne jó. Igazábol ez az amihez nincs kedvem.
2023. jan. 5. 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!