Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?
Nem mennék ha úgy látom csak a macera lenne.
Ha van segítséged a férjed személyében és vágysz egy kis környezetváltozásra akkor vágj bele.
De semmiképp ne az alapján dönts hogy mit gondolnak mások, mivel neked lesz kellemetlen nem nekik.
Szállodába nem mennék velük, de apartman esetén valószínűleg igen. Ott ki lehet engedi őket a levegőre, kis medence és meg van oldva a szükségletük.
A rokonoknak viszont meg kell értenie, ha ti nem tudtok egész napos botanikus kerti túrára menni, mert a kicsiket le kell tenni aludni ebéd után (vagy amikor szoktátok) a szálláson és így szétszakad a banda. Ugyanez este, nem tudtok vidáman borozni éjszakába nyúlóan, mert egyikőtök bent altat, felügyel a kicsik mellett. Neked meg baromira nem pihentető egy szobába zsúfolni és suttogva elaltatni 3 gyereket, akik valószínűleg külön alszanak otthon. Ugyanez az éttermi éves, valaki ugrál a gyerekek körül (jó eséllyel te), a többi felnőtt meg élvezi a pihenést. Tavaly próbáltam másfél évessel és 5 évessel, élmény volt. A végén fáradtabban tértem haza, mint előtte.
Én nem mennék. Menjen a férjed a rokonokkal ha annyira kívánkozik rá, aztán majd rájön milyen szupi a nyaralás😉
Ha már máskor se veszi ki a részet.
Mi most először megyünk majd, mióta megszülettek az ikrek. (3 évesek lesznek) van egy 7 éves nagylány is. Velük már elmerünk indulni. De eddig nem éreztük biztonságosnak. Nálunk nincs senki plusz felnőtt aki segítene.
Az h te meg egy totyogóval szaladj az ikrek után egy nehezített terepen (nem ismered a helyet stb) nonszensz.
24 Azért nem gondolnám hogy 2 dackorszakossal és egy járni tanuló babával pont olyan nehéz egy nyaralás mint ha már viszonylag szófogadó, fegyelmezett, szocializálódott (megszokták h az oviban is szabálykövezés van) 4-5 évessel és 1 dacos kicsivel megy nyaralni az ember.
Azért nem kell úgy felfogni h "akkor soha többet nem megy nyaralni"
De a leírtak alapján ennek nagyon nincs itt az ideje
Mondjuk én sem értem mi a fenének vállaltál 3 gyereket..
Mi az, hogy az apukája többet segíthetne, mert te ki vagy merülve?!
Ki vállalt 3 gyereket, kis korkülönbséggel? Ne másra mutogass.
Hol van a Te családod a történetben?
Hol van a segítő férj a történetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!