Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a rugalmatla...

Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?

Figyelt kérdés
A ferjem családja közös nyaralást szeretne, az apukaja, 2 testvére, és az egyiknek a párja. + mi 3 gyerekkel. 3 év alatti mindhárom, 1 ikerpar, a kicsi fél éves. A egyik testvére külföldön él, így öt alig ismerjük, a másikat is kb 2 havonta látjuk, a párjával kb 3x találkoztam, az apukája meg kicsit beteges, így egyik gyereket se nagyon tudjuk rábízni senkire. Ezért enmondtam a férjemnek hogy szerintem nem jó ötlet, várjuk meg amíg nagyobbak lesznek, nekem ez így nagyon stresszes. Az a helyzet hogy az apukajuk is segíthetne többet, a hetköznapokon is totál ki vagyok merülve, és a gyerekek ha más környezetben vannak még nehezebb összehozni a napot és lekötni őket stb. Na szóval en lettem a gonosz hogy meghív nyaralni a család és nincs kedvem menni. Tenyleg ennyire nehéz megérteni az én helyzetemet is?
2023. jan. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Felnött társaság, és nem igazan ismerjük egymást.
2023. jan. 5. 16:45
 32/54 anonim ***** válasza:
70%
Ha nagyobbak lesznek sem lesz konnyebb.
2023. jan. 5. 16:56
 33/54 anonim ***** válasza:
73%
Vigye a férjed a gyerekeket, te meg maradj otthon és pihenj egy kicsit!
2023. jan. 5. 16:57
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly még csak 1 gyerkőccel mentünk és a barátainkkal. Én akkor már terhes voltam. Biztos nem hagytam volna itthon a gyereket. Most idén már 2 gyerekkel megyünk de olyan helyre ahol zárt udvar van az apartmanhoz. Gyerekeket semmiképp nem hagynám itthon.
2023. jan. 5. 17:12
 35/54 anonim ***** válasza:
32%
26os vagyok,voltam babával és ovissal is! Szabálykövetést a nagyobb is csak addig ismer,amíg 3 percenként figyelmeztetik rá:) a nyaralóhelyek tele vannak veszélyforrásokkal, nagyon résen kell lenni. A kérdezőnek hozzá kell szoknia, hogy 3 gyerekkel kell dolgokat csinálnia. És ha egy rakás felnőttből csak neki nincs kedve nyaralni,talan neki kene alkalmazkodnia. Majd rajon,mirol szol az anyasag:)
2023. jan. 5. 17:12
 36/54 anonim ***** válasza:
63%

En elmondanam, hogy milyen feltetelekkel mennek el, es ha jol ertem, az apuka is menni akar, tehat vele kezdenem:

- beosztanam, ki mikor vigyaz a gyerekekre

- programokat szerveznek magamnak egyedul, a picivel, illetve kettesben a ferjemmel rovid setakat

Mindenki elmondana a csaladbol, hogy melyik nap hanytol hanyig es melyik gyereket vallalja, koztuk a ferjeddel.

Es akkor ennek az eredmenye utan atgondolnam.

2023. jan. 5. 17:17
 37/54 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is az lenne az első reakcióm, hogy nem megyek. Ebből csak az lesz, hogy ők mennek ide oda, szórakoznak, te meg maradhatsz a szobában a gyerekekkel. Ráadásul idősebb emberekkel mennél, gyanús hogy nem lesztek egy társaság.

Ugyanezt játszotta el nálunk a férjem apja+párja. Ők mentek, vitték a férjem, hogy jaj de rég látták, gyere velünk, én meg ülhettem a szálláson a gyerekkel mert nem bababarát programok voltak. Szóval megbeszéltem a férjemmel, hogy oké, menjen, de ilyet soha többet.

Mondd el a félelmeid a férjednek, hogy ha már nyaralás, akkor neked is legyen énidőd, vagy néhany gyerekmentes órátok, ne csak dekorációnak menjetek mert muszáj volt meghívni benneteket is.

Ez igazán érthető.

Ráadásul nem tudom hogy vagy vele, de még egy gyerekkel is rengeteg a cucc, három picivel meg el se tudom képzelni.

2023. jan. 5. 17:28
 38/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy köteles mindenkivel nyaralni menni! Én biztosan nem mennék, még ha rájuk is tudod sózni a kicsiket, lehet, hogy nincs kedvük vigyázni rájuk, vagy nem alkalmasak rá. Szerintem a legtöbb családban alap, hogy ilyen pici gyerekkel, babával nem szervezünk családi nyaralást, hülye aki ezen megsertodik.
2023. jan. 5. 17:31
 39/54 anonim ***** válasza:
85%

"És ha egy rakás felnőttből csak neki nincs kedve nyaralni,talan neki kene alkalmazkodnia."

Ne haragudj, de nehogy már kötelező program legyen h nyaralni megy "idegenekkel" mert ők azt akarják!

Vigye apuka a gyerekeket. Ha már annyira idavan a családja h menjenek, akkor meg segítsenek majd neki.

A kérdező leírásából az jön le h kb ő rohangálna a gyerekek után meg alkalmazkodjanak a gyerekek a programokhoz (ami ugye egyenlő azzal h intézze anya úgy hogy jó legyen). Hát a hátam közepére nem kéne így a nyaralás!

2023. jan. 5. 17:33
 40/54 anonim ***** válasza:
23%
A férje családja "idegenek"? :D Hát,ha így kezeli őket,fél éven belül válás lesz a vége. Amúgy ez egy nyaralás,nem egy munkatábor. És csak 1 hét gondolom vagy egy hétvége,nem kell odaköltözni. Tudok vagy 5 családot,ahol 3 pici gyerek van és mindig mennek valahova. A gyereket nem csak megcsinálni kell, a pasit meg nem csak megfogni kell, áldozatokat is kell hozni. Már amennyiben egy nyaralás áldozatnak nevezhető.
2023. jan. 5. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!