Tényleg én vagyok a rugalmatlan mert nem szeretnék 3 kisgyerekkel nyaralni menni?
En elmondanam, hogy milyen feltetelekkel mennek el, es ha jol ertem, az apuka is menni akar, tehat vele kezdenem:
- beosztanam, ki mikor vigyaz a gyerekekre
- programokat szerveznek magamnak egyedul, a picivel, illetve kettesben a ferjemmel rovid setakat
Mindenki elmondana a csaladbol, hogy melyik nap hanytol hanyig es melyik gyereket vallalja, koztuk a ferjeddel.
Es akkor ennek az eredmenye utan atgondolnam.
Nekem is az lenne az első reakcióm, hogy nem megyek. Ebből csak az lesz, hogy ők mennek ide oda, szórakoznak, te meg maradhatsz a szobában a gyerekekkel. Ráadásul idősebb emberekkel mennél, gyanús hogy nem lesztek egy társaság.
Ugyanezt játszotta el nálunk a férjem apja+párja. Ők mentek, vitték a férjem, hogy jaj de rég látták, gyere velünk, én meg ülhettem a szálláson a gyerekkel mert nem bababarát programok voltak. Szóval megbeszéltem a férjemmel, hogy oké, menjen, de ilyet soha többet.
Mondd el a félelmeid a férjednek, hogy ha már nyaralás, akkor neked is legyen énidőd, vagy néhany gyerekmentes órátok, ne csak dekorációnak menjetek mert muszáj volt meghívni benneteket is.
Ez igazán érthető.
Ráadásul nem tudom hogy vagy vele, de még egy gyerekkel is rengeteg a cucc, három picivel meg el se tudom képzelni.
"És ha egy rakás felnőttből csak neki nincs kedve nyaralni,talan neki kene alkalmazkodnia."
Ne haragudj, de nehogy már kötelező program legyen h nyaralni megy "idegenekkel" mert ők azt akarják!
Vigye apuka a gyerekeket. Ha már annyira idavan a családja h menjenek, akkor meg segítsenek majd neki.
A kérdező leírásából az jön le h kb ő rohangálna a gyerekek után meg alkalmazkodjanak a gyerekek a programokhoz (ami ugye egyenlő azzal h intézze anya úgy hogy jó legyen). Hát a hátam közepére nem kéne így a nyaralás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!