Hogy tudnám egy kicsit levezetni a feszültségét?
Nagyon rossz alvó a kislányom, kb pont 1 éve (most 15 hónapos) . Volt egy jobb időszak, mikor csak 2,5 -3 óránként kelt, de most megint 1-1,5 óránként ébred és rögtön nyafog a ciciert. Már nagyon elegem van a szoptatásból. Napközben csimpaszkodik a lábamba, egy kávét nem tudok feltenni, ha nem veszem fel, megy a nyafogas. Annyira imádom, de úgy érzem már nem bírom idegekkel. Néha azt érzem felrobbanok, megfulladok. Ha otthon van a férjem és megkérem, hogy foglalkozzon vele, van, hogy ott áll a fenekemben fogja a kezében a kicsit , ahelyett, hogy játszana vele, pedig csak egy kis magányra vágynék legalább amíg elmosok pár edényt. De wc-re se jutok el egyedül.
Havonta egyszer eljarok körmöshöz, az kb 2 óra. Ezenkívül 0-24 -ben együtt vagyunk. Kisvárosban lakunk, nincs itt semmi program, csak sétálni szoktunk menni. Voltunk a szomszéd városban párszor játszóházban , de ott sem volt senki, nem is értem. Barátnőm nincs , csak külföldön, igazából senkim nincs , csak anyósommal szoktam társalogni, bár inakbb csak ő beszél. Úgy érzem senki nem ért meg, de nem is igazán próbál senki, mintha megszuntem volna letezni.Gondolkodtam, hogy elmegyek futni , hátha az jót tesz. Imádok vele lenni, de szerintem az alváshiány nem sokat segít. Már az is program, ha egy héten egyszer eljutunk a boltba. Tudom, hogy ez most nagyon onsajnalatnak tunik, a tökéletes anyukák kimeljenek is, köszönöm.
43. nem vagyok htb, van 2 gyerekem, nagyobb (6év) korkülönbséggel. mindkettővel 2 éves koruk után mentem vissza dolgozni. ez a személyeskedés sem sikerült.
+ hol láttad hogy én valakire is rá akarok erőltetni bármit? a kommentem arról szólt, hogy mi ez a stílus, mi ez a fröcsögő személyeskedés. de azóta sem jön semmi más tőled.
49. volt más dolgom illetve részemről lezártnak tekintettem ezt a témát, mert érdemi párbeszéd nem zajlik. csak ordenáré, habzó szájú fröcsögés.
Nem csak én írok ehhez a kérdéshez azóta sem.
Ha neked dolgozó nőként megfelelő hogy màs selejtesnek nevez, és még màsokat fikàzol akik ki mernek àllni magukért az nem az én szegénységi bizonyitvànyom.
És továbbra is vicces ez a kettősmérce, miszerint az egyik fél "fröcsög" csak egy olyan vitàban amiben a màsik fél kezdte az utasitgatàst.
Ezért kàr volt hozzàszólnod eleve, de minden kommentszekcioban akad egy önjelölt szentlélek.
nem érzem magam megbántva, se azt, hogy ki kellene állnom magamért. te miért ugrasz a témára ennyire? miért kell a másik torkának esni és ilyen szavakkal minősíteni azért mert más a véleménye?
egyébként azt sem írtam egy szóval sem sehol, hogy az ő stílusa rendben van. te akarod ezt mindenáron a számba adni, mert nem tudsz másba kapaszkodni.
Pont annyi jogom van kiàllni magamért mint neki sajàt magàért. Ő miért ugrik ennyire egy olyan aproságra mint "dolgozó anya"? Az miért nem baj?
Persze, az ő stilusa sem tetszik mégis engem szólítasz meg nem őt.
Hagyjuk is.
54. leírta a véleményét, erre ti elhordtátok mindennek, a már taglalt undorító stílusban. kiállt magáért, rendben van, a stílus nincs. majd további kommenteken keresztül fikáztátok + engem is, mert sértve érzitek magatokat. a véleményetek rendben van, a stílus és a közlésmód, a direkt hergelés, vitagenerálás nincs.
ő nem szólított meg engem, te igen. akkor miért álljak belé? csak, mert te azt mondod? ki is akar utasítgatni kit?
oldalakkal ezelőtt hagyhattuk volna, de örülök, hogy mostanra sikerült lehiggadni és beszüntetni a fröcsögést.
55, tobb kene beloled😄
Boldog uj evet!
#56 hogy nyalsz neki, hisz ő is egy "selejtes anya" aki dolgozik😂 ilyenkor valahogy mindegy.
Szànalmasak vagytok mindketten.
"sok boldogságot nektek gerlepár"
Koszonjuk, valoszinuleg tobb boldogsagunk van mint a magadfajta idegbetegeknek 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!