Ajánlanátok ajándékötletet egy 7 éves, kissé dühkitöréses kisfiúnak, ami segít neki levezetni a feszültséget?
Ne haragudj, de ha dühkitörései vannak, ott valami nem oké.
A probléma gyökerét kellene megszüntetni.
box-zsákot kap a nagyitól.
igen, más probléma is van, de én mint keresztanyuka, csak helyileg tudom ezt kezelni, ha érted.
Jelenleg a játékvásárlásban
Leírtad: fejlesztő játék. Lehet akármilyen fidget játék (most divatos pop up, vagy korábbról spinner vagy tangle, snapperz, vagy bmi hasonló).
Ha a gyerek a viselkedési problémái mellett magas intellektusú, akkor lehet próbálkozni valamiféle logikai játékkal, smart games pl, vagy Rubik kocka, torony, karika... ügyességi játékokkal, mint addictball, deal-o-ring, peonza, stb.
én ilyenekben gondolkodnék
"ahol feltárják az okokat és segítenek a megoldásban"
#2-es vagyok. Feltárták. Autista a gyerekem. Azt mondják ma erre, hogy ez egy állapot. Régebben gyógyíthatatlan betegségnek nevezték. Mert haláláig autista marad. A pszichológus ajánlotta a box-zsákot. Ha valami nem jön össze úgy ahogy elgondolta, akkor hálistennek már az esetek többségében levonul a szuterénbe, és üti a box-zsákot.
Szóval kedves #4-es és #7-es, nem minden család van abban a helyzetben, hogy pár óra a pszichológusnál, és egy kis okfeltárás és ők megmondják a tuttit, és aztán hamarosan megoldódik a probléma, ha megtaláltuk a gyökerét. Nemritkán az ok az autizmus. Az autizmusa miatt vannak indulatkitörései, dührohamai. És sajnos senki nem tudja meggyógyítani. Csak tanítgatni tudjuk, hogy hogyan próbálja irányítani a dühét. És kérlelni, hogy a box-zsákot üsse, ne saját magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!