7 éves kislánynak ajándékötletek szülinapra?
Könyv (ilyen korban mindig van valami kedvenc- kutyák, lovak, cicák), és ebben a kategóriában könyvet. Vagy nagyobb gyerekeknek való LEGO-t, ha szokott játszani.
Hajbavaló készletet, kis bizsu-gyűrűt, ha kézügyesség megvan -csillogó filckészletet, amivel szépen lehet mondjuk emlékkönyvet díszíteni később.
Ennyi idősen sok gyereknek van valami kedvenc témaköre - állatok, virágok, nekem konkrétan lányként a dinoszauroszok voltak :D A neki kedves témában egy gyerekeknek készült képeskönyv, amin az olvasást is gyakorolni tudja (majd), hiszen abban a korban van. (Én gyűlöltem az olvasókönyvet, anyával mindig a kedvenc dinós könyvemből gyakoroltunk, akkor imádtam olvasni)
Valami kreatív kézimunkás játék, fonalakkal, vagy festékkel, vagy papírokkal, amit tud ragasztani/hajtogatni/vagdosni, szóval alkotni, akármit, akármiből. Ennyi idősen már ügyesek és van sikerélmény, menj be egy ilyen kreatív boltba és nézz körül.
Én 7 évesen még imádtam a plüssállatokat és egy aranyos plüssel több örömet tudtak szerezni nekem, mint bármilyen "hasznos" ajándékkal. :)
Jön a tavasz, esetleg valami labda, vagy más szabadidős játék?
Ha szereti az ilyesmiket, akkor válogathatsz neki hajgumikat, csatokat, hajpántot.
Vannak társasjátékok is, amik már olcsón kaphatók, vagy valami kártya (amit ő is rendesen tud játszani, ne felnőtteknek valót!), puzzle...
Szerintem 7 évesnek még elég könnyű ajándékot venni, sok mindennek örülnek, lelkesek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!