Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám egy kicsit levezet...

Hogy tudnám egy kicsit levezetni a feszültségét?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz alvó a kislányom, kb pont 1 éve (most 15 hónapos) . Volt egy jobb időszak, mikor csak 2,5 -3 óránként kelt, de most megint 1-1,5 óránként ébred és rögtön nyafog a ciciert. Már nagyon elegem van a szoptatásból. Napközben csimpaszkodik a lábamba, egy kávét nem tudok feltenni, ha nem veszem fel, megy a nyafogas. Annyira imádom, de úgy érzem már nem bírom idegekkel. Néha azt érzem felrobbanok, megfulladok. Ha otthon van a férjem és megkérem, hogy foglalkozzon vele, van, hogy ott áll a fenekemben fogja a kezében a kicsit , ahelyett, hogy játszana vele, pedig csak egy kis magányra vágynék legalább amíg elmosok pár edényt. De wc-re se jutok el egyedül.

Havonta egyszer eljarok körmöshöz, az kb 2 óra. Ezenkívül 0-24 -ben együtt vagyunk. Kisvárosban lakunk, nincs itt semmi program, csak sétálni szoktunk menni. Voltunk a szomszéd városban párszor játszóházban , de ott sem volt senki, nem is értem. Barátnőm nincs , csak külföldön, igazából senkim nincs , csak anyósommal szoktam társalogni, bár inakbb csak ő beszél. Úgy érzem senki nem ért meg, de nem is igazán próbál senki, mintha megszuntem volna letezni.Gondolkodtam, hogy elmegyek futni , hátha az jót tesz. Imádok vele lenni, de szerintem az alváshiány nem sokat segít. Már az is program, ha egy héten egyszer eljutunk a boltba. Tudom, hogy ez most nagyon onsajnalatnak tunik, a tökéletes anyukák kimeljenek is, köszönöm.

2022. dec. 24. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
57%

#28 az keresnivalója van, hogy nem szenved kétoldalu munkaunduszban mint te, alibianyu.

#30 ő sem ment milliomoshoz, nyugi. Ezek mind a gyerek mögé bújnak, hogy miért nincs eszükbe se dolgozni. Mondjuk érteni se értenek ezek semmihez. Mikor itt osztják az észt az is a gyerek érdeke tuti😂

Vagy roma. Azoknál van még az, hogy az ember dolgozik ha dolgozik az asszony meg otthon mereszti.

2022. dec. 30. 18:24
 32/61 anonim ***** válasza:
57%

28-as az az oka, hogy veled ellentétben màs nem csak egy "kisgyerekes anya", felnőtt embernek sem szűnt meg létezni. Te nem tudod, de az egy olyan állapot, mikor igényed van másra is mint ugyulugunyulu, meg wc sikamika. Pl felnőtt munkàt végezni, használni az agyad (már ha van).

Meg igényed van tenni a közös kasszàba is, nemcsak egy élősködő vagy, aki elvárja hogy a zura rohadjon meg 12 óràba egész évben mert miss kisgyerekesanyunak derogàl felnőttként viselkedni, és fejébe vette hogy Ödönkének 18 éves koráig anyu fenekében a helye.

2022. dec. 30. 19:23
 33/61 anonim ***** válasza:
14%
bár nem a 28. vagyok, de az utolsó pár válasz elment olyan gusztustalan személyeskedésbe, hogy nekem szégyen olvasni. lányok, asszonyok… ne már, tényleg kell ezt?
2022. dec. 30. 20:22
 34/61 anonim ***** válasza:
67%
Ja, mert ő kijelentheti màs nőknek hogy azoknak "otthon a helyük", de ha màs felhivja rà a figyelmét, hogy nem mindenki kerüli a munkát, akkor az màr "gusztustalan személyeskedés"? Bocs, nem tudtam, hogy a középkorban élünk, és szégyellnivaló, hogy nem csak anya vagyok, hanem ember is, akinek joga van dolgozni és pénzt keresni, felelőséget vàllalni a csalàdjàért. És nem, nem tartom a férjem kétlábon jàró ATM-nek, hogy ez utóbbi csak az ő dolga. Bocs, hogy ilyen szaralak vagyok tényleg.
2022. dec. 30. 20:37
 35/61 anonim ***** válasza:
17%

“nagyi”, “középkori ősanya”, “hímek királya, csak egy pasi lehet ekkora csicska”, “csida csicska” (ez egyáltalán mi???), vagy az hogy akkor “roma” mert azoknál szokás ez. bocs, hogy nem olvastam újra végig mindent, ezektől is kifolyt a szemem…

az is személyeskedés, hogy a férje pénzén mereszti otthon, ugyan a csed, gyed nem bevétel? nem pénz? 😅

meg egyáltalán, aki otthon van az miért csak mereszti? otthon nincsen tennivaló vagy szerintetek a házimunka, főzés, gyereknevelés etc, nem ér semmit? 😬🙄

2022. dec. 30. 20:46
 36/61 anonim ***** válasza:
67%

Ő kisgyerekes anyàkról beszél akiknek otthon a helyük szerinte, azoknak meg mióta jár csed meg gyed?? Kisgyerekes anyuka az 2 éves, meg az ovis anyja is, de még egy kisiskolàs anyja is, akinek szerinte munkanélküliként kéne a férjétől függnie, mert csak...

Igen, középkori. Miért szerinted ki gondolja ma már komolyan azt, hogy egy nőnek otthon a helye? Senki, sőt tovabbmegyek egy férfi sem, ez a szerencsétlen meg még meg akarja magyaràzni hogy a férje érdeke is hogy ő nem dolgozik. Ja, marha nagy érdeke lehet abban hogy egyedül tartja el a komplett családot.

Az otthoni tennivalókat meg bámulatosmód egy dolgozó anyuka is ellátja. Vagy te mit gondolsz, mi akik dolgozunk retekben élünk, meg piszkos ruhákban jarunk a gyerekkel együtt? Mert otthont "teremteni" azt ugye csak ti tudtok, akik otthon vagytok àlló nap.

2022. dec. 30. 20:57
 37/61 anonim ***** válasza:
71%
Ja meg gyereknevelés. Hàt ha szerinted a gyereknevelés mint szülöi tevékenység csak addig tart míg a gyerek nem megy közösségbe, akkor nàlatok is nagy gondok vannak.
2022. dec. 30. 20:58
 38/61 anonim ***** válasza:
0%
37. válaszod iskolapéldája a személyeskedésnek. 😊😂
2022. dec. 30. 21:23
 39/61 anonim ***** válasza:
71%

Mi személyeskedés észlény? Te magad mondtad, hogy dehàti TI gyereket neveltek, meg hàztartást rendeztek. Mások nem, csak ti....

Most erre mit lehet írni?

Fáj az igazság, látom. Sajnálom.

2022. dec. 30. 21:25
 40/61 anonim ***** válasza:
17%

amúgy azt írta, hogy “mi keresnivalója egy kisgyerekes anyának TELJES állásban egy munkahelyen”. nem azt hogy soha ne is dolgozzon.

jó lenne nem csak személyeskedni, fröcsögve belemekegni a vakvilágba. de ez manapság túl nagy elvárás.

2022. dec. 30. 21:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!