Hogy tudnám egy kicsit levezetni a feszültségét?
Nagyon rossz alvó a kislányom, kb pont 1 éve (most 15 hónapos) . Volt egy jobb időszak, mikor csak 2,5 -3 óránként kelt, de most megint 1-1,5 óránként ébred és rögtön nyafog a ciciert. Már nagyon elegem van a szoptatásból. Napközben csimpaszkodik a lábamba, egy kávét nem tudok feltenni, ha nem veszem fel, megy a nyafogas. Annyira imádom, de úgy érzem már nem bírom idegekkel. Néha azt érzem felrobbanok, megfulladok. Ha otthon van a férjem és megkérem, hogy foglalkozzon vele, van, hogy ott áll a fenekemben fogja a kezében a kicsit , ahelyett, hogy játszana vele, pedig csak egy kis magányra vágynék legalább amíg elmosok pár edényt. De wc-re se jutok el egyedül.
Havonta egyszer eljarok körmöshöz, az kb 2 óra. Ezenkívül 0-24 -ben együtt vagyunk. Kisvárosban lakunk, nincs itt semmi program, csak sétálni szoktunk menni. Voltunk a szomszéd városban párszor játszóházban , de ott sem volt senki, nem is értem. Barátnőm nincs , csak külföldön, igazából senkim nincs , csak anyósommal szoktam társalogni, bár inakbb csak ő beszél. Úgy érzem senki nem ért meg, de nem is igazán próbál senki, mintha megszuntem volna letezni.Gondolkodtam, hogy elmegyek futni , hátha az jót tesz. Imádok vele lenni, de szerintem az alváshiány nem sokat segít. Már az is program, ha egy héten egyszer eljutunk a boltba. Tudom, hogy ez most nagyon onsajnalatnak tunik, a tökéletes anyukák kimeljenek is, köszönöm.
#11 miért nàlunk hogy viselkednek a tizenévesek???
Birom mikor meg akarjàk pàran magyaràzni, hogy nàlunk a legnormàlisabbak legkiegyensúlyozottabbak az emberek, holott ebből semmi nem igaz.
Nincs olyan hogy "az anyjàval a helye". Ezt csak azok a nők hangoztatják, akik a gyereknevelésen kivül semmiben nem tudnak helytàllni, és kell egy alibi lehetőleg jó sok időre.
Mindenki más képes belàtni, hogy minden csalàdnak màshogy jó, bölcsibe jàró gyerek is lesz pont olyan kiegyensulyozott, mint akivel otthon voltak évekig.
#17 Max az USA-ban és Kínában.
Szerintem Hollandiában a legrövidebb, ahol 3 hónap, viszont ott az 5 napból 2-t otthon lehetnek a szülők talán a gyerek 1,5 éves koráig?
De Norvégiában pl. egy év és öt-hat fős csoportokban vannak utána, három gondviselővel és a testvérek egy csoportba kerülnek, szóval 2-3 család van egy bölcsiben.
Angliában is 52 hét az a 6-8.
Szóval nem tudom, hogy az USA-n kívül, hol van még 6-8 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!