Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám egy kicsit levezet...

Hogy tudnám egy kicsit levezetni a feszültségét?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz alvó a kislányom, kb pont 1 éve (most 15 hónapos) . Volt egy jobb időszak, mikor csak 2,5 -3 óránként kelt, de most megint 1-1,5 óránként ébred és rögtön nyafog a ciciert. Már nagyon elegem van a szoptatásból. Napközben csimpaszkodik a lábamba, egy kávét nem tudok feltenni, ha nem veszem fel, megy a nyafogas. Annyira imádom, de úgy érzem már nem bírom idegekkel. Néha azt érzem felrobbanok, megfulladok. Ha otthon van a férjem és megkérem, hogy foglalkozzon vele, van, hogy ott áll a fenekemben fogja a kezében a kicsit , ahelyett, hogy játszana vele, pedig csak egy kis magányra vágynék legalább amíg elmosok pár edényt. De wc-re se jutok el egyedül.

Havonta egyszer eljarok körmöshöz, az kb 2 óra. Ezenkívül 0-24 -ben együtt vagyunk. Kisvárosban lakunk, nincs itt semmi program, csak sétálni szoktunk menni. Voltunk a szomszéd városban párszor játszóházban , de ott sem volt senki, nem is értem. Barátnőm nincs , csak külföldön, igazából senkim nincs , csak anyósommal szoktam társalogni, bár inakbb csak ő beszél. Úgy érzem senki nem ért meg, de nem is igazán próbál senki, mintha megszuntem volna letezni.Gondolkodtam, hogy elmegyek futni , hátha az jót tesz. Imádok vele lenni, de szerintem az alváshiány nem sokat segít. Már az is program, ha egy héten egyszer eljutunk a boltba. Tudom, hogy ez most nagyon onsajnalatnak tunik, a tökéletes anyukák kimeljenek is, köszönöm.

2022. dec. 24. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
71%

#20 A hivatalos maternity leave nálunk is 6 hét szerintem, az a kötelező szülési szabadság is lehet.

Franciaországban, ahol 10 hetet ír, pl. a gyerek 2,5 éves koráig otthon maradhatsz, csak ez alatt nem fizetnek annyit. (Mondjuk fél év után én is csak a fizum kb. 25-30%-t kapom), és ha szoptatsz, akkor egy órával kevesebbet kell dolgoznod.

De tényleg a többség visszamegy 3-4 hónap után (10 hét 100%-os fizu jár az anyának és 28 nap az apának).

2022. dec. 26. 21:35
 22/61 anonim ***** válasza:
14%
Csalados anyanak otthon a helye az o feladata a haztartas es a gyerekem
2022. dec. 26. 22:02
 23/61 anonim ***** válasza:
66%
Jól van nagyi😂
2022. dec. 26. 22:14
 24/61 anonim ***** válasza:
67%
Mit nagyi, ő a hímek királya
2022. dec. 26. 23:48
 25/61 anonim ***** válasza:
57%

A 22-es?

Valami középkori ősanya.

2022. dec. 27. 07:09
 26/61 anonim ***** válasza:
64%
Nem a 22 csak pasi lehet, egy nő csak nem ekkora csicska
2022. dec. 27. 14:44
 27/61 anonim ***** válasza:
57%
Van 2 db 2,5 pipàs az oldalon. Mindkettő ez a nőnek a konyhàban meg a gyerek mellett a helye szerencsétlen.
2022. dec. 28. 09:34
 28/61 anonim ***** válasza:
14%
Se nagyi nem vagyok se ferfi, 23 eves no vagyok. Attol hogy nekem nem mosta at az agyamat a feminizmus es a gyerekem meg a ferjem erdekeit nezem, nem leszek se ferfi se oreg. Mi keresnivaloja lenne egy kisgyerekes anyanak teljes allasban egy munkahelyen? Egy normalis indokot mondjal. Az hogy "unatkozik otthon" az nem normalis indok.
2022. dec. 30. 11:31
 29/61 anonim ***** válasza:
67%
28: Pötsche van a menyasszonynak.
2022. dec. 30. 12:03
 30/61 anonim ***** válasza:
67%

28 szerencséd van, hogy elég ha a nagy hímed gürizik egyedül, hogy te otthon legyél a csida csicska.

Nem mindenki megy milliomoshoz.

2022. dec. 30. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!