Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?
Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.
Őszintén nem értem, hogy mondhat ilyet egy anya.
Neked nem hogy gyereked nincs, de életedben nem vigyáztál egy dackorszakosra.
Igen, amikor egy rosszabb napon, minden második órában negyedórát visít, akkor elég hamar azt mondod, hogy a tköd kivan az egésszel, mert az idegeidet nyírja.
A szeretet nagyon nem zárja ki azt, hogy legszívesebben néha lepasszolnád a fnébe, vagy felkötöd magad, amikor minden szron nyávog (olyanon, hogy a pillangó miért csukja össze a szárnyát).
Imádom az ilyen ájtatos szentfazekakat, mint te 🙄
Semmi durva nincs ebben a kijelentésben, a gyerekek igenis brutálisan ki tudják idegelni a szüleiket, pláne dackorszakban. Mi lenne, ha nem tetéznétek az anyukák minden baját azzal, hogy fórumokon sápítoztok más anyák dolgain? 🤗
A minap, egy bevásárlóközpont liftjében társaságunk volt egy néni, ahol a 4 éves fiammal és 11 hónapos lányommal voltunk, akiket szeretek, imádok, és számomra a legfontosabbak, akikért meghalnék…
Az idős hölgy azt kérdezte magyarul lefordítva ( angolul kérdezte), hogy milyen szépek, élvezem- e az anyaságot, a velük töltött időt?
Majdnem sírva fakadtam ott a liftben, hogy valaki az én érzéseimről kérdezett.
Majd csak annyit mondott az arckifejezésemre, hogy tudja mennyire nehéz, de megéri.
Ez azóta is bennem van és soha nem fogom elfelejteni azt, hogy van aki megért, nem pedig megvet azért, mert sokszor elegem van az egészből.
És volt olyan is, hogy egy turkálóban a fiam kiverte a hisztit, hogy neki kell az a 3 fontos játék, ami már van itthon neki, de nem engedtem, hogy megvegyük, majd nehezen sikerült megbeszélni vele ( miközben belül már én is ordítottam), majd megöleltük egymást.
Ezután bementünk a szomszéd boltba, ahol megállított egy idős pár és megdicsértek, amiért ilyen higgadt módón elintéztem a dolgot.
Esküszöm madarat lehetett volna velem fogatni akkor, mert valaki elismerte a munkám.
Az anyaság egy hálátlan munka, de azért nekünk, anyáknakis jól esik a külső elismerés , és nem mások megvetése
A boltoknak viszont nem kellene minden édességet, játékot gyerekmagasságba helyezni.
Értem én, hogy reklámpszichológia, de a gyerek az gyerek, ha látja kérni fogja.
A fiammal mindig előre meg van beszélve, hogy mit vásárolunk, de így is, ha meglátja, akkor belőle is előjön olykor a gyerek, majd anyuka kapja a megjegyzést, hogy neveletlen a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!