Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?
Figyelt kérdés
Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.
Az a baj a mai társadalommal, hogy idealizálva van a magyar anya képe, és ha valaki pillanatnyilag nem felel meg ennek, azzal szemlátomást egyesek konkrétan nem tudnak mit kezdeni. Aztán csodálkozunk, hogy mennyi depressziós van, mert csórik mind magunkba fojtják az igazi érzéseiket, nehogy a kasszában csücsülő Aranka ferde szemmel nézzen.
2022. dec. 2. 11:57
13/45 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, de ezt akkor sem értem meg. Főleg, hogy a múltkor csúnyán rá is kiabált, mikor leborított egy polcot. Ott kiabált vele, hogy őt nem érdekli, hogy a boltban vannak akkor is rá fog szólni, mert már elege van.
2022. dec. 2. 11:59
14/45 anonim válasza:
Na hallod ne is legyen gyereked. Majd ha leszállt a szemedről a rózsaszín köd akkor maximum.
A gyereknevelés nem leányálom. Attól hogy szeretem még végig húztam a kezénél fogva az utcán miközben ordított. Miért? Mert azon hisztizett hogy nem engedtem megállni az út közepén ahol jártak az autók.
Sok anyukát ismerek, de a leg nyugodtabbat is láttam már kiborulni, kiabálni. Míg nem vagy benne úgyse érted
2022. dec. 2. 12:04
15/45 anonim válasza:
Trollolo vagy igaz? Magadtól csak nem lehetsz ennyire korlátolt..
2022. dec. 2. 12:05
16/45 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy raszol! Innen lehet tudni, hogy jo anya es torodik a gyerekevel 😊
De ha neked kene pakolni a tornado gyerek utan, aki ossze is tort par ertekes dolgot, amit nem akarnak utana kifizetni, es talan meg a fizudbol is levonjak a kart, akkor meg neked allna feljebb es azert hisztiznel itt 🤡🤡
2022. dec. 2. 12:07
17/45 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, mégis megértem. Aki azt állítja, hogy nem borul ki ettől, az hazudik. Ez az idealizált szülő-gyerek viszony csak mostanában dívik. Korábban a gyerekek nem vágták földhöz magukat, nem vergődtek üvöltve az utcán, buszon vagy az üzletben, ha valami nem tetszett. Most megtehetik, mert nincs következménye (azon kívül, hogy a szülő idegileg tönkremegy), nehogy az ilyen fogadatlan prókátorok, mint a kérdező, megszólják őket.
2022. dec. 2. 12:13
18/45 anonim válasza:
Emlékeim szerint - nálunk már kinőtt a dackorszakból -, párszor azt éreztem, hogy úgy megrázom, hogy kiesik a gatyájából.
Lepontozhatsz.
2022. dec. 2. 12:15
19/45 anonim válasza:
Ismerősöm gyereke egyszer azért hisztizett,mert megkapta a zsemlét amit ő akart. Én azon csodálkoztam hogy Ismerősöm nem ment neki q falnak 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!