Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?
Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.
Őszintén nem értem, hogy mondhat ilyet egy anya.
A minimum h lecseszem a gyereket ha hüleséget csinál pláne ha már 100x szóltam előtte h ne csinálja.
Még csak csúnyát se mondott az anyuka. Én lehet cifrábban fogalmaztam volna....
Kicsit nehezebb és fárasztóbb (testileg és lelkileg is) anyának lenni mint azt sokan gondolják.
Egy dackorszakos gyerek pedig igazán kitudja hozni az emberből a legrosszabbat.
Ez egy átmeneti időszak amikor a túlélésre játszunk sokan.
Az ikreim épp a dackorszakban vannak. Hát biztosan nem dicsértem volna meg én sem őket ha leborítanak egy polcnyi cuccot.
Ritkán jövök a “majd megtudod” szöveggel, de az most naggggyon jár ide…
Ha csak falnak menne az ember néha… az lenne jó…
Még nem született meg az édes kislányom, de eltudom képzelni, hogy mire gondolhatott.
Attól még szeretheti és bánhat vele jól.
Ó, hányszor, de hányszor mondtam azt, hogy Dunának megyek...? 🤣🙊
Tipikus esete a "Majd rájössz..." helyzetnek.
Tudod, van az a mondás, hogy "Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.". Na pont úgy. Ahogy nőnek, egyre inkább feszegetik a határokat. És baromi ügyesen. Pillanatok alatt ki tudják tapintani, hogy mivel tudnak anyára hatni úgy, hogy fixen idegbajt kapjon. A lányom most lesz 12, átlagosan naponta 2x tudnám nyakoncsapni. Nem teszem, de felmerül bennem, mert botrány sokszor amit csinál. De ez is egy ilyen időszak, ezt túl kell élni. Majd egyszer nevetünk rajta. Csak nem most, most baromira nem vicces.
Ettől függetlenül mindennél jobban szeretem őt. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!