Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy mondhat valaki olyat,...

Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?

Figyelt kérdés

Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.

Őszintén nem értem, hogy mondhat ilyet egy anya.

2022. dec. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek írj majd akkor ezzel kapcsolatban, ha lesz egy dackorszakos gyereked. Addig sajnos azt kell mondanom, hogy a véleményed nevetséges és majd megtudod.
2022. dec. 2. 14:49
 32/45 anonim ***** válasza:
19%
Miért kellett lepontozni? Tényt írtam!
2022. dec. 2. 15:00
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én már olyat is neki,hogy eladom a piacon :). Attól még szeretem :).
2022. dec. 2. 15:42
 34/45 anonim ***** válasza:
92%
Nekem olyan 3 evesem van, hogy estenkent mar sirogorcsot kapok tole, uvolt , hisztis, csapkod, nekem jon, sorolhatnam estig. Es mellem all es sikit es tepi le rolam a nadragom. Barmiert ,ha nincs tv, vagy csoki, vagy amit o kitalalt. A ferjem mar nem birja, neha haza se jon, azt is mondta hogy adjuk be bentlakasosba,vagy intezetbe mert mar tonkreteszi a csalad eletet es a nagy testveret is. Ez van. Az idegeim cafatokban, nem birok vele. Mi ahhoz kepest az, hogy azt mondja falnak megy.
2022. dec. 2. 16:30
 35/45 anonim ***** válasza:
88%
34, akkor ott valami idegi alapú dolog állhat. Ki kéne vizsgáltatni, nem gondolod?
2022. dec. 2. 16:51
 36/45 anonim ***** válasza:
79%
Tsmt re megyunk,idegrendszeri eretlenseg,leginkabb hisztis es rossz. El lett kapatva,kenyeztetve es most visszautott. Ha ujbol kezdenem, nem vallalnam be.
2022. dec. 2. 17:22
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
36. Ha idegrendszeri éretlenség van a háttérben biztosan nem azért van mert el lett kényeztetve. Se a gyereket, se magatokat ne okold ezért. A tsmt torna nagyon sokaknak bejön, szurkolok!
2022. dec. 2. 17:27
 38/45 anonim ***** válasza:
90%
Utolso koszi. De latom h direkt csinalja sokszor. Neha tudok rohogni, nevetni az egeszen. De a heten nagyon magam alatt voltam. A tesoval is olik egymast 0-24 ben. Igy elviselhetetlen itthon, csak a visitas,sikitas,siras megy meg a verekedes.
2022. dec. 2. 19:04
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Mindháromnál voltak helyzetek (dackorszaktól függetlenül), amikor mondtam az apjuknak, hogy menjen és zsírozza a kötelet (valószínűleg nem érted, ezért elmagyarázom: azért kell zsírozni, hogy jobban csússzon a hurok, amikor felkötöm magam vele).

Emellett mindháromért az életemet adtam volna, adnám a mai napig, pedig már mind felnőttkorú, a legidősebb saját családdal. És néha még most is ki tudnak akasztani egyébként a fenti szinten...

2022. dec. 2. 19:59
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan nőnek vannak irreális elképzelései, meg kijelentései a gyermeknevelésről, aki még nem anya. Erre sem tudok mást mondani, csak azt, hogy majd rájössz. Nem az a kemény meló, hogy ráhagysz mindent és nyelsz. Az a rohadtul nehéz, hogy beleállsz a helyzetekbe és neveled. Nem is sikerül mindnekinek.
2022. dec. 3. 06:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!