Ki mennyi idősen vált el először a gyerekétől?
Komolyabban a nagynál 8 hos volt, mikor kertipartira mentünk, és ott aludt a mamánál egy éjszakát.
A kicsinél még nem volt ilyen, 1 hos.
1.válaszoló voltam.
Rövidebb időre 2 hetesen. 2 órát voltam távolt. Ettől több időre nem is tudtam volna elmenni, mert anyatejes volt. (Meg nem is akartam)
Hosszabb időre 5,5 hónapos korában. Esküvőre mentünk, nagyon hideg volt, így jobbnak láttuk itthon hagyni nővéremmel, pont előtte héten lett tápszeres, így éjjelre is ottmaradt, másnap délelőtt mentünk érte. Nagyon jól elvoltak, semmi probléma nem volt.
Most 2,5 éves és azóta is rendszeresen “oda adom” mamának, keresztanyának, nagynéninek. Nagyon szeret menni, mindenhol jól érzi magát. Az sem probléma ha valahol ott kell aludnia.
"majd akkor mehet ha ezt ő el is tudja mondani hogy menni szeretne"
Én normálisnak tartom.
Ha az anyjának nincs igénye arra, hogy másra bízza, miért kéne a környezet véleménye miatt mégis megtennie?
Igenis normális, hogy az egy éves gyerekét nem engedi elvinni.
Egyébként nem értem, hogy miért itt kell kibeszélni egy másik kategóriában feltett kérdést. De akkor írd azt is hozzá, hogy a kedves rokon ott éppen leszarja annyira a gyereket, hogy heti fél óránál többre nem méltóztatik meglátogatni, de az anyjától azért vinné bőszen. Az ilyet el is ásnám, nem még odaadnám a gyereket.
8 De onnan. Kíváncsi voltam hogy én akkor most szar anya vagyok-e?
9 tegyük hozzá akkor azt is H anyós szívműtéten esett át. Gondolom nem tud úgy ugrálni. Viszont szeretne az unokával lenni nem csak akkor mikor anyuka épp ráér és van kedve elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!