Hány évesen és milyen meséket nézett először a gyerkőcötök? Írnátok régi meséket?
Mi volt a kedvenc mesétek?
Én nagyon imádtam a Frenklint (nem azt a borzadájt ami ma megy a minimaxon) Pufóka kalandjait, Dr Bubó,Mézga család.Pumukli,még volt egy mesefilm "Az első hó".
Nektek mi volt a kedvenc?
A gyerekek mikor nézhettek először mesét? A mai moderneket vagy inkább a régieket ?
Az oviban volt olyan, hogy "ciki" helyzetbe kerültek mert nem ismertek valami mesét?
Amiket soroltál azok közül a Franklint néztem, 25 vagyok úgyhogy nem tudom az M1en ami ment, milyen kategória.
Az én fiam lassan 2 éves lesz, fél éve Bogyó és Babóca valamint a JoNaLu tetszett neki, na már most ezeket nem szereti, hanem Sam, a tűzoltó, Nándi-mese és angol nyelvű (nem is tudom minek nevezzem) play doh gyurmából hambugert csinálnak stb.
Nekem a "régi" mesék közül, amiket gyerekkoromban néztem vannak kedvenceim: PomPom, Mickey egér, Micimackó, Kacsamesék, A bolygó kapitánya, Hupikék törpikék. Persze ezek sem Mézga család vagy Dr. Bubó, de megmondom őszintén néha bekapcsolom az M2-t, de képtelen lennék egy részt is végig nézni.
Tiltani nem akarom a technika vívmányaitól, reggel és estére is néz fél óra mesét, nem hiszem, hogy baja lesz tőle. Nem szeretem, ha azzal jönnek, hogy bezzeg a mi korunkban..., de a szüleim rengeteget dolgoztak, mamánál voltunk reggel 6 után szaladtunk a "nagy szobába" mesézni és azt néztük dél-13 óráig. Értelmes, diplomaval rendelkező, higgadt emberek vagyunk, egyikőnk sem idegroncs.
Nem ma volt már,de ezeket nagyon szerette:
Égből pottyant mesék
Frakk a macskák réme
Dr.bubó
Mézga család
Grimm mesék
Akkoriban az ovis társai is ezeket a meséket nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!