Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyi idősen vált el...

Ki mennyi idősen vált el először a gyerekétől?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok pl hogy nagyszülőknél anyuka, apuka nélkül volt a kicsi. Vagy hogy elmentek otthonról míg valmelyik rokon vigyázott rá.
2019. febr. 22. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

De ő miért szaranya?

Neked semmi közöd hozzá. Te akkor és ott hagyod a gyereked, ahol akarod.

Miért kéne neki a te elveidnek megfelelnie?

2019. febr. 22. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
6 éves volt mikor ott is aludt valahol. 1-2 órára fél éves korától.
2019. febr. 22. 21:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már azt a kérdést. Nem azt kérdeztem arra mi a válasz. Aki akar menjen át válaszoljon neki. Én arra voltam kíváncsi hogy most az gáz hogy én nem voltam állandóan a gyerek seggébe meg kisérgettem mindenhová.
2019. febr. 22. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Akkor talán azt kellett van kérdezned...
2019. febr. 22. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Kb 2 éves körül lehetett mikor először más vigyázott rá. Nekem nem volt igényem arra, hogy "lepasszoljam" és ő is nagyon anyás meg apás volt. Mikor olyan elintézni valóm volt, amit nem tudtam gyerekkel elintézni akkor a férjem vigyázott rá otthon.
2019. febr. 22. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Pár órára 5 hónaposan vigyázott rá néhányszor a Nagyi. 10 hónapos lesz, amikor kórházba kell mennem egy műtét miatt. Akkor napokig nem leszek majd Vele. Már előre félek ettől...
2019. febr. 23. 00:31
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

4-5 hónaposan..

11 hónaposan anyósoméknál aludt egy éjszakát.

De úgy látom az említett kérdésnél az lehet a gond, hogy nem szívesen hagyná a gyereket arra a rokonra. Persze elméletben szép és jó, hogy egy 1 éves gyerekre vigyázhat más is, de pl nekem anyám nem foglalkozott semmivel amit mondtam, allergiás a gyerek azt se vette komolyan, úgyhogy amíg fel nem fogta (a fiam 2 éves koráig, épp tejterhelésnél velünk volt a kórházban, azt már nehéz lett volna nem felfogni) nem bíztam rá. Anyósom más, rá simán.

2019. febr. 23. 06:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Ami a kérdést ihlette, en se vinnem a gyereket egyedul!! De még en sem mennek ahol ordibalnak....

Egyebkent a fiam 3 éves, még nem volt massal az ovin kivul. Oka, hogy nem is kapkod erte anyos sem... A szüleim meg nem elnek. Illetve eddig olyan nagy igeny se volt, h masnal legyen. Jo lenne elmenni a parommal egy moziba, vagy egy eskuvore gyerek nelkul, de anyos nem fogja bevallalni.. Oka... Hogy sírni fog utanunk a gyerek. Nem ertem, kb minden 2.gyerek sír ilyenkor.(nem teljes tiltakozas, egesz nap pityerges, hanem mondjuk elvalaskor vagy 1szer ha eszebe jut) Illetve a masik 2 unokara mar vigyazott, olyan havi 1-2 hetveget... Na mindegy, elkanyarodtam. Sztem teljesen normális mind2 veglet is. Hogy par honaposan is nyaral a gyerek, meg hogy csak akkor ha mondja h szeretne menni. Az a lényeg hogy mind3 félnek jó legyen: jo legyen a gyereknek, jo legyen a szuloknek, meg a felvigyazo szemelynek is.

2019. febr. 23. 07:20
 19/21 anonim ***** válasza:
33%

7-sel értek egyet. Ha még olyan kicsi a gyereke, hogy nem fogalmazódik meg benne az igény, h szeretne másnál lenni, akkor ez addig az anyának és/vagy a gyerekre vigyázó rokonnak az "érdeke". Onnantól kezdve, h tudja mondani, kéri, szeretné stb., már a gyerek igénye, de előtte még nem.

Gondoljunk csak bele, fél, 1 éves gyereknek mi a jó abban, ha pl. a mamánál alszik és nem otthon a megszokott környezetben az anya vigyázz rá?

2019. febr. 23. 07:22
 20/21 anonim ***** válasza:

"Én arra voltam kíváncsi hogy most az gáz hogy én nem voltam állandóan a gyerek seggébe meg kisérgettem mindenhová."

Én sem vagyok a gyerek seggében. Éjjel a szobájukban alszanak.

5 éves, de éjjel még nem volt másnál. Amikor született a testvére itthon vigyáztak rá. Volt már a nagyszülőknél egész nap, de jobban szeret itthon a saját játékaival lenni. Így ide jönnek. Ilyenkor nem vagyok Velük. Ők játszanak én csinálom amit kell. Ha úgy van elmegyek itthonról.

2019. febr. 23. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!