Ki mennyi idősen vált el először a gyerekétől?
De ő miért szaranya?
Neked semmi közöd hozzá. Te akkor és ott hagyod a gyereked, ahol akarod.
Miért kéne neki a te elveidnek megfelelnie?
4-5 hónaposan..
11 hónaposan anyósoméknál aludt egy éjszakát.
De úgy látom az említett kérdésnél az lehet a gond, hogy nem szívesen hagyná a gyereket arra a rokonra. Persze elméletben szép és jó, hogy egy 1 éves gyerekre vigyázhat más is, de pl nekem anyám nem foglalkozott semmivel amit mondtam, allergiás a gyerek azt se vette komolyan, úgyhogy amíg fel nem fogta (a fiam 2 éves koráig, épp tejterhelésnél velünk volt a kórházban, azt már nehéz lett volna nem felfogni) nem bíztam rá. Anyósom más, rá simán.
Ami a kérdést ihlette, en se vinnem a gyereket egyedul!! De még en sem mennek ahol ordibalnak....
Egyebkent a fiam 3 éves, még nem volt massal az ovin kivul. Oka, hogy nem is kapkod erte anyos sem... A szüleim meg nem elnek. Illetve eddig olyan nagy igeny se volt, h masnal legyen. Jo lenne elmenni a parommal egy moziba, vagy egy eskuvore gyerek nelkul, de anyos nem fogja bevallalni.. Oka... Hogy sírni fog utanunk a gyerek. Nem ertem, kb minden 2.gyerek sír ilyenkor.(nem teljes tiltakozas, egesz nap pityerges, hanem mondjuk elvalaskor vagy 1szer ha eszebe jut) Illetve a masik 2 unokara mar vigyazott, olyan havi 1-2 hetveget... Na mindegy, elkanyarodtam. Sztem teljesen normális mind2 veglet is. Hogy par honaposan is nyaral a gyerek, meg hogy csak akkor ha mondja h szeretne menni. Az a lényeg hogy mind3 félnek jó legyen: jo legyen a gyereknek, jo legyen a szuloknek, meg a felvigyazo szemelynek is.
7-sel értek egyet. Ha még olyan kicsi a gyereke, hogy nem fogalmazódik meg benne az igény, h szeretne másnál lenni, akkor ez addig az anyának és/vagy a gyerekre vigyázó rokonnak az "érdeke". Onnantól kezdve, h tudja mondani, kéri, szeretné stb., már a gyerek igénye, de előtte még nem.
Gondoljunk csak bele, fél, 1 éves gyereknek mi a jó abban, ha pl. a mamánál alszik és nem otthon a megszokott környezetben az anya vigyázz rá?
"Én arra voltam kíváncsi hogy most az gáz hogy én nem voltam állandóan a gyerek seggébe meg kisérgettem mindenhová."
Én sem vagyok a gyerek seggében. Éjjel a szobájukban alszanak.
5 éves, de éjjel még nem volt másnál. Amikor született a testvére itthon vigyáztak rá. Volt már a nagyszülőknél egész nap, de jobban szeret itthon a saját játékaival lenni. Így ide jönnek. Ilyenkor nem vagyok Velük. Ők játszanak én csinálom amit kell. Ha úgy van elmegyek itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!