Egy idegen anyuka fejen ütötte a kisfiam, aki a játékát akarta visszavenni a ő gyerekétől. Na most mit csináljuk?
Az eset ma délután történt az oviban, amikor arra érek oda, hogy a fiam és fájlalja a fejét, mert egy másik anyuka fejbe vágta. Gondoljátok, köpni-nyelni nem tudtam. Egy jólnevelt, okos, értelmes kisfiú, aki mindenkinek szótfogad. Nem voltam szemtanú, mert ez az anyuka már korábban elvitte a gyerekét onnét. Az óvónő szerint a kisfiam játéka a nő gyerekénél volt és a kisfiam odament hozzá, hogy visszavegye. De a másik gyerek nem adta. A fiam erre elkezdte kirángatni a kezéből és az anyuka nem értette mit csinál és fejbevágta. Hát pff... az dada szólt az anyukának, hogy azért ezt így ne, erre elviharzott a gyerekkel együtt. A kicsi eddig egész jól volt, de most sír és fájlalja a fejét, valószínűleg ügyelet lesz belőle.
Hogyan tovább? Ti mit tennétek? Ezt nem fogjuk annyiban hagyni, az biztos!
Rendörsegi feljelentes szerintem és orvosnal is szolj mi volt. Egy ilyen pici gyereknek a fej rázása, ütèse nagyon veszélyes.
Az a szülö megêrdemelné hogy visszakapja de maradj a törvényes uton!!
Már csak azert is mert szerintem ha visszaütöd akkor kicsinyes bosszuvagynak gondolja. Ha a hatosag veszi elö akkor talan elgondolkodik hogy ez mennyire veszelyes.
Nem túlzás egy kicsit az ügyelet?
Holnap elbeszélgetnék az anyukával.
Ez elfogadhatatlan. Rá lehet szólni más gyerekére, lehet szólni a szülőnek/pedagógusnak, de megütni már törvényileg sem megengedett.
Én első körben megpróbálnék - nyugalmat erőltetve magamra - beszélni az anyukával. Ha ott nincs jele megbánásnak, akkor viszont jogi útra terelném a dolgot.
Az orvosnál fontos, hogy látleletet kérjetek! Azt külön kérésre készítenek csak, egyébként sima vizsgálat. Ha nem is használjátok fel, legyen, mert hetek múlva már hiába kérnétek.
Egy rosszul sikerult utesbe bele is halhat. Ez tenyleg nem vicc. Orvoshoz vidd hamar.
Volt már gyerek akit halántékon csaptak és belehalt.
Nem vagyok a gyerekverés hive de aki igen az is inkabb fenekét üti a gyereknek. Talan nem veletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!