Miért megy oda a 2 és fél évesem idegen anyukákhoz és játsza azt hogy ő az anyukája?
2,5 évesnek el lehet magyarázni, hogy neki te vagy az anyja. simán el tudom képzeéni, hogy benne még nem tudatosodott, hogy anya az te vagy, mármint az övé, minden más fiatal nő meg néni :P
nekem egyébként a fiam szólított le idegen fiatal (helyes) pasikat, hogy apaaa! volt olyan, hogy odament egy 30 körüli pasihoz, apázott neki és nyújtózott, hogy vegye fel. a pasi meg felvette mire odaértem (kb. fél perc volt, előre rohant a parkba)... férjemnek akkor olyan munkája volt, hogy csak vasárnap látta a gyerek, gondolom ezért, de nekem égett a fejem :D
1. ez nagyon vicces történet :)
Bárcsak az én lányom is be lehetne idomítani ilyenre, talán akkor találnék párt magamnak :))
a szülő-gyermek kapcsolat a társadalmi beilleszkedésére is hat
tehát ha jó pl anya-fia kapcsolat, később a már ifjú könnyedén talál magának bnőt, feleséget
ha jó az anya-lánya kapcsolat, akkor sorstársakat, igaz bnőket
még ilyen kisgyermekkorban még csak annyi rögzül, hogy a női nem számára boldogság, az anya mint szó pedig a boldogságot jelenti.
természetes tudja, hogy anya csak egy van, jelenleg a társadalmi beilleszkedésére vetíti ki, elvégre ő is egy anya akihez odamegy :)
ésőbb szépen le fog tisztulni, marad szimplán női nem, aivel feltalálja magát, örömmel van a táérsaságukban
párkapcsolati szempontból őrá az apa-lánya kapcsolat fog kihatni(ha pl apa is sokat játszik vele, társaságában a gyermek oldott, akkor hamar megtalálja a normális párját, viszont, ha apa nemigen vesz részt az életében, hadilábon fog állni a pasikkal, nem fogja tuni mit hogy, ki is használhatják, csalódások érhetik.
nagyon fontos egy kiegyensúlyozott családminta, pláne a mai világban, amiről most nem nyitnék vitát, de beteges ami megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!