Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?
Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.
Őszintén nem értem, hogy mondhat ilyet egy anya.
A gyereknevelés nem egy rózsaszín vattacukormámor, ahol anya és gyermeke örömkönnyezve, mosolyogva néznek egymás szemébe 0-24ben.
Sőt az Anya sem egy Szent akivé az összes nő átalakul amint szül. Minden anya és minden gyerek más személyiség de mind emberek vagyunk a saját gondjainkkal-bajainkkal.
Az anyaság baromi fárasztó dolog, attól még szereti a gyerekét, hogy a viselkedésétől már a falnak megy. Nincs ebben semmi meglepő vagy megvetendő.
Amúgy te biztos kiakadsz a terhesség szón is, hiszen az egy áldott állapot!!! :D
Szerintem nincs olyan anya a világon, aki ne menne néha falnak a gyerekeitől... :D Csak valaki kimondja, valaki meg nem.
Kifejezetten élvezem, amikor eltudok menni egyedül bevásárolni. Ilyenkor nem beszűkülten csak arra figyelek, hogy rendben lehozzuk ezt a bevásárlás dolgot hiszti nélkül úgy, hogy nem hagyjuk ott a listánk felét, hanem tudok figyelni. 1-2-3 gyerekesek viselkedését, szervezettségét összhangját. Látni elrettentő és tök jó példákat is, lehet tanulni belőle. A lényeg, hogy mindig megállapítom, hogy ez mindenkinél rohadt nehéz időszak, csak van aki jobban kezeli, és van aki rosszabbul (nyilván attól is függ éppen a szülőknek milyen napjuk van). Attól, hogy valaki megfogalmazza, hogy néha falnak megy, még nem rossz anya, sőt. Sokkal jobb lehet, mint az, aki azt mondja, hogy "k*rvára elegem van a kölykömből". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!