Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy mondhat valaki olyat,...

Hogy mondhat valaki olyat, hogy falnak megy a gyerekétől?

Figyelt kérdés

Jár az üzletbe egy nő a 3 év körüli kislányával, aki nagyon éli a dackorszakot. Bármit mond neki az anyja csak azért is pakol, rámol, nyomkod mindent...stb. értem én, hogy fárasztó lehet de tegnap késő délután már azt mondta mikor fizetett nálam, hogy szereti meg minden de már falnak megy tőle meg az örökös dacától.

Őszintén nem értem, hogy mondhat ilyet egy anya.

2022. dec. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Van gyereked?
2022. dec. 2. 11:27
 2/45 anonim ***** válasza:
97%
Úgy,hogy fáradt kimerült,elege van és lehet nem segít neki senki sem. Én csúnyábbakat is szoktam mondani(nem neki) mégis szeretem.
2022. dec. 2. 11:28
 3/45 anonim válasza:
100%
Simán. Ebben semmi botrányos nem volt.
2022. dec. 2. 11:28
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Akkor érti meg ezt az ember mikor lesz gyereke.
2022. dec. 2. 11:30
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Simán, nincs ebben semmi. A dackorszak kemény időszak ám.
2022. dec. 2. 11:31
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert az anyaságnak nem egy 0-24 órás melónak kéne lennie, de a mai környezetben kb. ezt vállalja az ember. Sajnos nagyon kevés embernek van segítsége, lehetetlen a napi 20 elpakolás után és 30 hiszti rohammal később nem fáradtnak és beleuntnak lenni.
2022. dec. 2. 11:36
 7/45 anonim ***** válasza:
97%
Azért nem érted mert nincs gyereked. Én sem értettem. Most értem. Szeretem, imádom, életem legjobb döntése volt, de úgy kiakaszt néha mint semmi más. Aki azt mondja ő életében nem érezte az, hogy kilép a bőréből a gyerekétől az hazudik 😁
2022. dec. 2. 11:38
 8/45 anonim ***** válasza:
96%

A gyereknevelés nem egy rózsaszín vattacukormámor, ahol anya és gyermeke örömkönnyezve, mosolyogva néznek egymás szemébe 0-24ben.

Sőt az Anya sem egy Szent akivé az összes nő átalakul amint szül. Minden anya és minden gyerek más személyiség de mind emberek vagyunk a saját gondjainkkal-bajainkkal.

Az anyaság baromi fárasztó dolog, attól még szereti a gyerekét, hogy a viselkedésétől már a falnak megy. Nincs ebben semmi meglepő vagy megvetendő.

Amúgy te biztos kiakadsz a terhesség szón is, hiszen az egy áldott állapot!!! :D

2022. dec. 2. 11:44
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, kövezd meg az anyukát, mert ki meri mondani az érzéseit, és nem elfojtva tombol belül, ami majd sokkal rosszabb lesz, ha kitör. Én meg azt szoktam mondani, hogy kiviszem a piacra, eladom. Soha nem vittem még ki, de a feszültség, ami bennem van (mert 0-24ben tombol mellettem 2 dacos gyerek), na az enyhül. Ha ettől rossz anya vagyok a szemedben, pont letojom. Ha lenne gyereked megértenéd.
2022. dec. 2. 11:44
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan anya a világon, aki ne menne néha falnak a gyerekeitől... :D Csak valaki kimondja, valaki meg nem.

Kifejezetten élvezem, amikor eltudok menni egyedül bevásárolni. Ilyenkor nem beszűkülten csak arra figyelek, hogy rendben lehozzuk ezt a bevásárlás dolgot hiszti nélkül úgy, hogy nem hagyjuk ott a listánk felét, hanem tudok figyelni. 1-2-3 gyerekesek viselkedését, szervezettségét összhangját. Látni elrettentő és tök jó példákat is, lehet tanulni belőle. A lényeg, hogy mindig megállapítom, hogy ez mindenkinél rohadt nehéz időszak, csak van aki jobban kezeli, és van aki rosszabbul (nyilván attól is függ éppen a szülőknek milyen napjuk van). Attól, hogy valaki megfogalmazza, hogy néha falnak megy, még nem rossz anya, sőt. Sokkal jobb lehet, mint az, aki azt mondja, hogy "k*rvára elegem van a kölykömből". :D

2022. dec. 2. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.