Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem megpofozta a gyereket...

A férjem megpofozta a gyereket. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

November végén lesz 3 éves a lányunk. Most van dackorszakban. Ma csinált egy hatalmas hisztit. Nem érvényesült az akarata, fejhangon visított, a kanapéhoz vagdalta magát. A férjemnek elege lett és arcon csapta. Még sosem bántotta a gyereket. Nem vagy a hiszti híve, de a verésé sem. Mi megbeszéltük, hogy sosem fogjuk bántatni. De amúgy már lassan 1 éve megy ez a hisztizés. Most telt be nála a pohár.

Ilyenkor mi legyen? Haragszik ezért a gyerek? Fél most az apjától? Megszeppent és sírva futott hozzám. Talán hüle döntés volt tőlem, de megvigasztaltam és a férjemet is leszúrtam a gyerek jelenlétében. Ez rossz húzás volt?

2021. okt. 1. 22:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
77%
40, h.lye vagy zéró szövegértéssel. Írtam, hogy én nem locsoltam, de ha bemártod az ujjaidat egy pohár hideg vízbe, és belerázod az arcába, nem fog leállni a szíve, igazából ha telibe öntenéd egy pohár vízzel, attól sem. Viszont ha belelovalja magát a hisztibe hányásig vagy elkezdi a földhöz verni magát, na attól lehet baja, de tudod, mit, te csak nézd karba tett kézzel!
2021. okt. 2. 14:48
 42/64 anonim ***** válasza:
21%

Hát én aztán minden voltam, csak elkényeztett nem. 😂 Ha a negyede nehézséget kellett volna megélned, amin én keresztül mentem, szerintem már rég nem lennél életben.

Hu de szar lehet a gyerekednek lenni, te jó ég.

2021. okt. 2. 14:48
 43/64 anonim ***** válasza:
33%
42es a te szülődnek is, hála az égnek hogy nem vagyok az. Olyanért hisztikézni felnőttként is mert apuci egyszer megvert...el tudom képzelni mi lehetett a többi gondod ha ennyitől öriharit játszol :-D Gondolom örült hogy megszabadult tőled végre és nem nyomorítod meg az életét.
2021. okt. 2. 14:54
 44/64 anonim ***** válasza:
14%
Én szabadultam meg tőle. 🥰
2021. okt. 2. 14:59
 45/64 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem nyaltuk a kis fenekét, kiskora óta vannak szabályok, határok, és büntetések, de nem olyanok amik megalázzák, bántalmazzák, félelmet keltenek benne. Ennek eredményeként most már teljesen nyugodt, kezelhető, készséges. Míg a te gyerekedet pofozgathatod 20 éves koráig hogy embert faragj belőle, az enyémet szeretettel és türelemmel, de emellett következetességgel és határozottsággal már most irigyli mindenki. ;)
2021. okt. 2. 15:38
 46/64 anonim ***** válasza:
29%
Nem igaz, hogy gyermeket soha nem ütünk meg. Van egy könyv, az írója nem jut eszembe, arról szól, hogy hogyan kell verni a gyereket. Le van írva benne, hogy mindig felindulásból szabad megütni, és nem előre megfontoltan, eltervezetten, pszichopata módon. A gyerek abból fog tanulni, mikor hirtelen, az adott pillanatban kap egy taslit például. Tehát gyermekünk csúnyán bánik az állatkertben az egyik állattal, akkor ott kell rácsapni a kezére, abból tanulni fog, hogy máskor nem csinál olyat, és nem megvárni, míg hazaérünk, hogy majd jól elverem a gyermeket, mert nem tudott viselkedni. Azt kell megérteni, hogy hirtelen felindulásból, nevelési célzattal csapni nem egy rossz dolog. És nem kell ennek jelentését kiforgatni, nem agyonverni kell, de ha gyermekünk soha nem kap semmiért ezt-azt, akkor az rosszabb, mintha oda csapunk.
2021. okt. 2. 17:37
 47/64 anonim ***** válasza:
30%
A 21-es úgy pszichológus, ahogy én kukás!
2021. okt. 2. 20:44
 48/64 anonim ***** válasza:
26%
És jól keresel kukásként?
2021. okt. 2. 21:18
 49/64 anonim ***** válasza:
0%
21es ha te pszichológus vagy megérett a világ a pusztulásra :-D
2021. okt. 3. 05:57
 50/64 anonim ***** válasza:
0%

45 peeersze..és erről az a mindenki is tud? :-D

Pont az ilyen anyucik gyerekére tekintenek átokként az oviban iskolában.

2021. okt. 3. 05:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!