Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Péntekente kitalálom hogy de...

Péntekente kitalálom hogy de jó hétvégén jön, majd shoppingolunk sportolunk, lehet mekizünk is, aztán felkelek szombaton, csinálok reggelit beteszek egy mosást, elmosogatok,vagy voltam boltnál kávézni hazamegyek, es mindentől elmegy a kedvem. Miért?

Figyelt kérdés

Szoval felkelek energikusan, hogy végre hétvége hajat moshatok feshetek szép leszek és miénk a világ.

Aztán hajfestés kozben reggeli mosogatás teregetés akármi, megszárítom a hajam, és eddig tartott az a hatalmas energia..

Semmi kedvem de energiám sem az egész anyai hétvégéhez, shopping meki cirkusz állatkiállítás sport es a kihagyhatatlan házik meg tanulás, akármikhez.

Hanem leülök a szoba közepére es hagyjon mindenki békén néha vissza is fekszem hogy mi a sz.rnak keltem én fel egyáltalán. Depresszio.

Ez vmi kiégés?

ma 07:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*jav: de jó, hétvége jön.
ma 07:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak fáradtság lehet. Amikor kipihentebbnek érzem magam, akkor nálam jönnek elő ilyen gondolatok, de sokszor a fáradtság, kimerültség miatt már elmegy a kedvem, csak pihennék, aludnék leginkább.
ma 07:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így is lenni. De hát kell lustább hétvége is, nem gondolom, hogy ez baj vagy depresszió vagy bármi. Miért kéne minden hétvégén programokra menni?
ma 07:59
 4/17 A kérdező kommentje:

Azert kéne program mert szinte minden hétvégen depressziosan fekszek. Energiátlan vagyok. Lessük a netet. (Vagy mosogatas teregetes megvezek csak)Es nem akarom ezt a "halált" hétvégékre.

Nyomaszt a rahedli tanulnivalo is.

Szinte csak az kapcsolna ki ha nem látom a lakást meg az életem hanem pl állatkiállitást nézek a gyerekkel. Nen egyszer menekülés is volt a programok nekem.

Valahogy olyan a lakás (vagy az életem)mintha mérgező lenne és leszív csak.

A lakasban pl a házimunkán kivul nem látok semmit. Meg pl venni kéne uj függönyt megjavittatni ezt vagy azt, mar megint porosak a polcok, rosszabb mint egy munkahely. Valahogy nem otthom a lakás hanem munkahelyem ez is.

De már a programok se éltetnek.

Pl a cirkuszban már csak azt látom hogy 5-10 ezer minusz. Egy hétvége 20 ezerbe kerup az havi 80 a semmire.

ma 08:08
 5/17 A kérdező kommentje:

Vagy a shopping is hétvégente.

Vagy akár pénz nelkul csavarogni is már nem éltet.

Igazábol kezdem azt érezni otthon se jó de máshol se. Szoval sehol. Inkább alszok.minek keltem fel.

Csak a kaja miatt mozdulok meg merr ennie kell a gyereknek.

ma 08:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, szedd már össze magad. A gyerekeidnek szerinted jó ebben felnőni, hogy minden hétvégen azt nézik, hogy az anyjuk depressziósam nyomja a telefont?

Csak csináld és kész, majd közben megjön a kedved.

ma 08:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra a gyerekeidnek milyen rossz, mikor az osztálytársaik mennek mindenhová ti meg bent aszalódtok mert neked nincs kedved?

Néha belefér, de nem a gyerek akart megszületni

ma 08:19
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Ha ez jó ideje így van, esetleg érdemes lehet felkeresni egy pszichológust (persze tudom, a terápia sem olcsó).

Lehet, hogy új élmények kellenének, új kapcsolatok is.

ma 08:38
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Te a zoknis vagy.

Kezelésre szorulsz, fordulj szakemberhez. Mimdig minden kérdésednél megírtuk. A legnagyobb jóindulattal mondom, szakember segítségére van szükséged.

ma 08:48
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Igen, a zoknis újra.

Hogy sikerült a gyereknek a felvételi? Arról nagyon hallgatsz mostanában.

A kérdésedhez én se tudok többet hozzátenni, mint, hogy fordulj pszichológushoz. Szerencsétlen gyereknek meg már úgyis mindegy. Nem (csak) azzal tetted tönkre, hogy nincs program hétvégén.

ma 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!