Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Péntekente kitalálom hogy de...

Péntekente kitalálom hogy de jó hétvégén jön, majd shoppingolunk sportolunk, lehet mekizünk is, aztán felkelek szombaton, csinálok reggelit beteszek egy mosást, elmosogatok,vagy voltam boltnál kávézni hazamegyek, es mindentől elmegy a kedvem. Miért?

Figyelt kérdés

Szoval felkelek energikusan, hogy végre hétvége hajat moshatok feshetek szép leszek és miénk a világ.

Aztán hajfestés kozben reggeli mosogatás teregetés akármi, megszárítom a hajam, és eddig tartott az a hatalmas energia..

Semmi kedvem de energiám sem az egész anyai hétvégéhez, shopping meki cirkusz állatkiállítás sport es a kihagyhatatlan házik meg tanulás, akármikhez.

Hanem leülök a szoba közepére es hagyjon mindenki békén néha vissza is fekszem hogy mi a sz.rnak keltem én fel egyáltalán. Depresszio.

Ez vmi kiégés?

ma 07:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok zoknis. A kicsi elvan a barátaival. Online mennek a videocsetek játékok együtt. Meg hozzák hozzám is mások a kicsit. Na akkor 2 vel 3 al alig birok. Kegyetlen mikor panelben tombolnak fiúk, de az állapot hogy órákat üljek egy focipálya mellett. (Így más gyerekeket alig fogadok, kevés vagyok én ehhez. Majd ha jönnek a jobb idők és kint leszünk. De a jövőhetet nem úszom meg ismét mert megbeszélték a gyerekek.)

Nem neki rossz, hanem nekem az.

ma 09:36
 12/26 A kérdező kommentje:
*jav:órákat ülnöm egy focipálya mellett se sokkal jobb
ma 09:36
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha ennyi mindenen szorongsz, nem csoda ha elmegy a motivációd. Segítségre, pszichológusra vagy pszichiáterre lenne szükséged, különben a gyerekeid is észrevétlenül eltanulják a káros életszemléletet.

Most menj ki fél órát napozni, sétálni. A házimunkát foglald rendszerbe, ha kell mondj le a feladatok egy részéről. A gyerekeket, ha 10-12 évesek elmúltak, önállósítsd, az ő felelősségük a házi. Meg kell tanulnod hagyni hibázni őket (a pszichológus segít majd hogy képes legyél a kezdeti kudarcukat eltűrni).

Apuka hol van a történetben?

ma 10:01
 14/26 A kérdező kommentje:

Minek ehhez pszichologus? Az is se birná ezt, ha 0-24 dolgozna.

Meg hah várhatom én hogy majd önállóan házizik. Ebben szakszolgalat is "megnyugtatott" hogy neki a 20 évesét is ellenőrizni kell ne várjak én ikyeneket.

ma 10:04
 15/26 A kérdező kommentje:
*is nélkül
ma 10:04
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

Sok pszichologusnak is van gyereke. Nem csak te dolgozol.

Csinálni kell és majd megjön a kedved?

Nagyszülők? Párod?

ma 11:32
 17/26 A kérdező kommentje:

Nagyszülők stb. el se vállalják merthát magamnak szültem.

Még ők pampognak ha nekem nehéz mikor ők egy délutánt alig bírnak ki gyerekkel, én meg 365 napot viszek.

A pszchologusok szerint meg itt vagyok intelligens okos szép nő minek divatmajomkodom depresszioval. Ez nem az szerintük. Nem is érdekelnek. Kiröhögnek.

ma 11:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Csaladsegíto meg javasolta ilyen mérgező rokonokkal amugy ne tartsak kapcsolatot akik csak ártanak. Annyit "segítettek" csak hogy lehordanak sz.ranyáznak. mint itt is a próbálkozók ugye.
ma 11:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem minden pszichologus ilyet tanácsol csak.

A párod?

Lerohannak. Hát ír valaki valamit azt is támadasnak veszed.

ma 11:46
 20/26 A kérdező kommentje:

Meghalt. A nagyszülő meg azzal kezdte bántalmazni a gyerekem hogy olyanokat mond neki miattam halt meg meg ilyeneket.

Itt se segitség sok válasz egyaltalán.

Pszichologus elkuld hogy semmi bajom nincs, szakszolgálat csal.segitő is látja mi van de a gyk meg diagnosztizál.

Nincs erőm ma is elverni 20ezreket meg ugrálóvárazni meg cipőt venni se. Nem megy a havi 80 minusz se de az se hogy focipályán üljek egy napot.

ma 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!