Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Péntekente kitalálom hogy de...

Péntekente kitalálom hogy de jó hétvégén jön, majd shoppingolunk sportolunk, lehet mekizünk is, aztán felkelek szombaton, csinálok reggelit beteszek egy mosást, elmosogatok,vagy voltam boltnál kávézni hazamegyek, es mindentől elmegy a kedvem. Miért?

Figyelt kérdés

Szoval felkelek energikusan, hogy végre hétvége hajat moshatok feshetek szép leszek és miénk a világ.

Aztán hajfestés kozben reggeli mosogatás teregetés akármi, megszárítom a hajam, és eddig tartott az a hatalmas energia..

Semmi kedvem de energiám sem az egész anyai hétvégéhez, shopping meki cirkusz állatkiállítás sport es a kihagyhatatlan házik meg tanulás, akármikhez.

Hanem leülök a szoba közepére es hagyjon mindenki békén néha vissza is fekszem hogy mi a sz.rnak keltem én fel egyáltalán. Depresszio.

Ez vmi kiégés?

ma 07:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Jövőhéten két eleven gyerekkel leszek úgyis. Már rettegek attol is hog állandoan iranyitottam foglalkozni kell lekötni őket, kulonben elszabadul a ház es fegyelmezni.

Egész heti munka után a csodás hétvége.

ma 11:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ventilálni jöttél vagy tanácsért?
ma 12:31
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

A 8-as vagyok. Jó szándékkal javasoltam a pszichológust, nem tudhattam az előzményeket. Ha neked a lepontozás segít, ám legyen!

Én is úgy látom, ahogyan a 22-es. Mindegy, hogy mit írunk, csak ki akartad "beszélni" a problémáidat.

ma 12:43
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Tipikus martiranya, akit majd a gyerekei messzire elkerülnek, miután kirepültek. Persze te pont ennek fogsz örülni.
ma 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:

22-es vagyok, azt szeretném pontosítani hogy nem "érvénytelenítés" végett kérdeztem. Hanem hogy a kérdezőnek mire van szüksége. Ha arra, hogy kipanaszkodhassa magát, azzal sincs semmi baj. De az is lehet hogy ha érzi hogy valaki megérti akkor jobban vevő lesz a tanácsokra is.

Egyelőre tanácsot adni nehéz, mert csepegtetve vannak a nagyon releváns infók, és sok relevánsak tűnő dolog inkább csak sejtetve van.

ma 13:03
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
25# ugyan már, nehogy már még megsajnaljuk ezt a saját gyerekét gyűlölő, nyugnek érző "anyát"...mindenkinek van batyuja, keresztje, amit cipel(t) életében, vagy legalábbis majdnem mindenkinek. Mégse kötelező ezért a saját gyerekeddel szemben egy paraszt, elhanyagolo, rideg magatartást felvenni. Az én anyám sem volt éppen az anyák gyöngye, sőt, lett is miatta jó kis pszichiátriai múltam. Így felnőttként, saját családdal mégis sokkal jobban, szeretettel funkcionálok már. Ő meg naponta ír ki egy kérdést arról, hogy mekkora nyűg neki szerencsétlen gyereke, és várja, hogy valaki megsajnalja, mert tanácsot, azt nem fogad meg. Szánalmas.
ma 13:08
 27/29 anonim ***** válasza:
#26, én szívesen sajnálom, ha az kell neki, ingyen van. Ha kiönti a lelkét az éterbe, valószínűleg egy fokkal jobban tud a gyerekeihez állni.
ma 14:24
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
zoknis viselkedett igy mindig .
ma 14:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Próbálj elengedni dolgokat. Egyedülálló szülőként nem lehet mindent egyszerre, mert belehülyülsz. Nálam pl minden héten hétvégére kupi lesz. Ma nem is foglalkoztam szinte ezzel, bevásároltam és programoztunk. Holnap lesz a takarítós, főzős, tanulós nap. És segítsenek a gyerekek is, ők is tudnak rendet rakni, port törölni, porszívózni.
ma 17:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!