A férjem megpofozta a gyereket. Most mi legyen?
November végén lesz 3 éves a lányunk. Most van dackorszakban. Ma csinált egy hatalmas hisztit. Nem érvényesült az akarata, fejhangon visított, a kanapéhoz vagdalta magát. A férjemnek elege lett és arcon csapta. Még sosem bántotta a gyereket. Nem vagy a hiszti híve, de a verésé sem. Mi megbeszéltük, hogy sosem fogjuk bántatni. De amúgy már lassan 1 éve megy ez a hisztizés. Most telt be nála a pohár.
Ilyenkor mi legyen? Haragszik ezért a gyerek? Fél most az apjától? Megszeppent és sírva futott hozzám. Talán hüle döntés volt tőlem, de megvigasztaltam és a férjemet is leszúrtam a gyerek jelenlétében. Ez rossz húzás volt?
Kulcsot meg el kell zárni, persze ezt nem vetem a szemére, mert mindenki hibázik.
A 2 évesem mindkét reteszt kinyitja a kertkapun. Ha megtalálja a slusszkulcsot, ellopja. Az unokatesó azzal kezdte a költözést hogy a kulcsot a tüzhelx szellőzőrácsába vagy mibe dobta. Ez van 😊
35 mint ahogy az is sokat elmond hogy sokak szerint majomszeretettel kell csüngeni a gyereken és mindent meg kell engedni neki nehogy sérüljön a kis lelke, és emiatt elkényeztetett hisztigépeket nevelnek akik tönkreteszik nem csak a szüleik, hanem a környeztük életét is.
Nem azt mondom hogy agyba-főbe kell verni egy gyereket, de egy atyai vagy anyai pofontól az ég világon semmi baja nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!