Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok a játszótéri...

Mit gondoltok a játszótéri evésről? Szerintetek tényleg gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kisfiam. Mindig úgy megyünk játszótérre, hogy előtte evett otthon, és sosem maradunk 1-2 óránál többet. Nem mindennapos nálunk a nasi, de alkalomszerűen igen, nincs eltiltva. Ellenben a többi anyuka folyton kipakol a játszótéren, kínálgatják a gyerekemet, aki persze ráröpül, és megindul a zabálás, ahelyett, hogy játszanának a gyerekek. Kezükben a csipsszel, nápolyival, tejszelettel ücsörögnek vagy futkosnak, összekenve a játékokat. Amikor szóltam, hogy ne adjanak a fiamnak, mert nemrég uzsonnázott, úgy néztek rám, mintha én lennék a világ legkegyetlenebb anyja, mondván nem lesz tőle baja, ez csak rágcsa, és nyomták a kezébe... a legutóbbi esetnél elszakadt a cérna és hazajöttünk.

A fiam jóllakott otthon, és csak azért akar enni ott, mert a többi gyerek is zabál. Most már ott vagyok, hogy nem szívesen viszem a játszótérre. Szerintem az evésnek nincs ott helye, de mégis nyomaszt a dolog, mi van, ha én gondolom rosszul?

2021. júl. 25. 12:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
60%

Szerencsére olyan helyen lakunk, ahol a játszóról nem kell közvetlenül az autók közé kivinnem a gyerekem, mert azt egy nagy park övezi.

Ha így lenne, és autóval mennénk oda, akkor valószínűleg beültetném őket oda addig, amíg megeszik, ha már úgyis ott a parkoló.

Ha meg nem, akkor félrevonulnék a játszó egy olyan szegletébe, ahol a legkevesebben tartózkodnak, akár leülnék oda velük a fűbe is arra a kis időre.

2021. júl. 26. 09:03
 32/34 Derjaderja ***** válasza:
77%

Hát nagyon életszerű összecuccolni az összes táskát, játèkot, hordozót, babakocsit, visszasétálni a kocsihoz, kihűteni, beültetni a gyerekeket, ott megetetni őket (mondjuk nálunk nincs is autóban evés), kicuccolni és visszamenni játszózni.

Döbbenet, hogy miket várunk el egymástól. Vagy hàt remèlem, nem várod el.

A másik részében, a játszótéren belüli elhúzódásban szerintem mind egyetertünk.

2021. júl. 26. 10:13
 33/34 anonim ***** válasza:
65%

Nem reagálod túl, mert mivan, hogyha olyat adnak neki, amitől rosszul lesz?

Ő - ellentétben veled - nem tudja eldönteni, eheti-e az adott dolgot, vagy mivan ha a csokival teli szájjal elesik, letüdőzi aztán szívás.

2021. júl. 26. 14:53
 34/34 anonim ***** válasza:
50%
Pont ma élesztettek újjá egy kisgyereket egy strandon, mert vízicsúzdázás közben torkán akadt a banán. Az életmentő kitüntetést kapott. Én adtam volna a szülőnek egy s.ggberúgást, mert engedte banánnal rohangálni, meg csúszdázni.
2021. júl. 31. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!