Tényleg gonosz vagyok?
Bakker, micsoda dedós banda.... A felnőttekre gondolok, hogy tévedés ne essék.
A 7 éves félti a dolgait egy 4 évestől, nyilván nem ők nélkül. Emlékeim szerint a lego nem is a te gyereked korosztályának való. Jól tette, hogy eldugta. Az egomanias férjed mit kutakszik más holmija között? Mi az, hogy előveszi a másik gyerek játékát? Bunkóság. Igaza volt anyósodnak, hogy a kisgyerek védelmére kelt és eldugta a játékot.
Te meg aztán jól bosszút által egy 7 évesen, kimondottan büszke lehetsz magadra, bakker.
Szóval anyósodnál lakik a fiú unokaöcséd? Aki párod tesójának a fia? 🤔🤷♀️
Nézd. Attól mert a gyerek 7 éves még gyerek.
Attól mert nálatok mindenhez hozzá nyúlhat még nem jelenti azt, hogy a te fiadnak is lehet máshol mindenhez nyúlnia ami nem az ővé. Az én unokaöcsém csak azokhoz nem engedett senkit nyúlni ami igen fontos volt számára mint a lego főleg a bionicle. Ezt el kell fogadni.
Anyósod meg láthatóan különbséget tesz a 2 unoka között. Én ezen jobban aggódnék..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!