Emiatt most én vagyok a gonosz mostoha?
Jelmezre én sem költenék ennyit, mert egyszer használja. Bukósisakra költöttem már sokat. ;)
Szerintem ezt a barátnőddel kell tisztáznod, a családjának semmi köze hozzá. Nem volt szép az "apád ad neked" rész, gondolom ez esett rosszul nekik, bár részedről jogos.
A beszólás nagyon nem volt szép...
Az első része jogos is, mi is kaptuk meg gyerekként, bár jobban megmagyarázva, hogy egy jelmez megy utána kb a kukába.. a bukósisak pedig az élet védelmére van
Az apjáról a beszúrás viszont gyerekes és gonosz volt
Egy felnőtt embertől iofejezetten aljas
Szerintem a kisfiú magabiztosam halad az elkényeztetett kisgyerek státusz felé...
Nem merült fel benned, hogy esetleg kihasznál téged az új párod és az anyagiakra hajt?
A leírásodból nekem az jön át, hogy elfogadtad a párodat, meg a gyerekét is és nem is kell nélkülöznie a családnak úgymond. Szerintem, ha van az embernek egy reális indoka, hogy most miért nem akarja vagy nem engedheti meg magának a 30ezer forintos farsangi jelmezt, akkor azt nem kell hosszasan magyarázni. Most nem fér bele és kész. Nonszensz. Értem, hogy a kisfiú nem érti még annyira a felnőttek világát, nem tudja, mennyit kell melózni a fizetésért, viszont a párod miért sérült be?
Ha a kisfiúnak ilyen igényei vannak, akkor először anyuka a saját zsebében kotorásszon és gondolja át a lehetőségeit. Meg tudja venni? Esetleg el tudja otthon készíteni olcsóbban? Mostoha Apuka tud hitelezni, ha más megoldás nincs?
Szerintem ne hibáztasd magad. Elnézést kértél a kisfiútól. De már nem bébi, el lehet neki magyarázni a saját szintjén a dolgokat.
Milyen a fiú LOLos jelmez? A google csak csajosat dobott ki.
Asszertív kommunikációnak olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!