Emiatt most én vagyok a gonosz mostoha?
Szuper, hogy a gyerek megértette.
Nekem 7 éves korom óta van nevelőapám, nyilván a szülők elosztották az átlag kiadásokat egymás között, de pl. ha nekem kellett ruha, szemüveg, beszállni a telefonomba azt Anya állta. Sose lett volna pofám így odavágni egy ilyet nevelőfateromnak, ez nagyon undorító, még a tinikorszakomban se, nem hogy 10 évesen. A gyerek lett félrenevelve a barátnőd által, oldja hát meg.
Egyébként szerintem nem volt durva a beszólásod, hátha így az is tudatosul a gyerekben, hogy nem az Apja vagy (aki lesz*rja a fejét és semmit sem ad neki és valószínűleg nem is fog egész életében), és legyen nyugodtan hálás, mert neked nem kötelező vállalni az aktuális kívánságainak kifizetését.
(Mellesleg egyik rokonom majdnem ottmaradt a autópályán, gyakorlatilag a motoros szerelése tartotta egyben, megmondták neki az orvosok, de igen, ez tényleg olyan "felesleges", mint egy farsangi jelmez (: )
szerintem tök normális volt a beszólásod, csaaak túl kicsi volt hozzá,de teljesen érthető a kiakadásod.
drága párod, meg fogadja el hogy TE ott vagy mellette és eddig mindent fizettél míg a KEDVES apuka tojt a saját gyerekére.
Persze illik beszállni a közös költségbe és alap dolgoknál is (ha hosszú a kapcsolat és komoly is), de ez csak a ruha, étel, szállás. A flancos jelmez már nem fér bele és jogos a kiakadásod, hogy bezzeg te vegyél meg mindent de apukától bezzeg nem követelik a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!