Emiatt most én vagyok a gonosz mostoha?
Elképesztő a 30 ezer forintos jelmez. Ne költekezzetek a jövedelmeteken felül a gyereknek, ebből csak baj lehet.
Legközelebb célszerű először a pároddal egyeztetni, és közösen tájékoztatni a gyereket a döntésről.
Jelmezt meg gyártson anyuka házilag.
Ja és ne engeszteld most már a gyereket mert secperc alatt kitanulja a manipulációt.
Nem értem, miért kell kiakadni azon, hogy a drága(nehezen hozzáférhető) dolgok a menők, régen is ezek voltak, csak annakidején a középosztálynak is drága volt 2000 forint a szőrös matricákra, a legújabb babybornra 15.000, vagy kistiniként mindenkinek csöpögött a nyál a szájából, ha valaki külföldre(nem csak a szomszéd országba), jutott el.
200 ezer nem olyan sok, középkategóriás telefon, ki tudja, lehet használtan vették.. Az én 50 ezresemet is megörökölte a gyerek 3 éve. eladhattam volna 20ért és vehettem volna ugyanennyiből egy gagyit, aminek megint csökken majd a használt ára, de így érte meg jobban.
Nem a 300as ujabb, a 400 legujabb, vagy az 500 koruli csúcsmobilok, csak egy jobb keszulek.
Nagyon aljas volt a dolog, amit mondtál, mindenkitől kérj elnézést. 10 éves, nem felnőtt, nem várhatod tőle, hogy képben legyen.. az meg nagyon rossz, hogy úgy érzed nem vagy a nevelőapja, másfél éve éltek együtt.
A jelmezt marhaság megvenni(de el is lehet utána adni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!