Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?
Reggel felkel a gyerekkel, rendbe teszi, felöltözteti stb, elviszi a bölcsődébe sétálva reggel 7kor, utána dolgozik, fél 4-kor elmegy a gyerekért, hazasétálnak, leteszi a tv elé, főz, rendet rak, majd lefekszik a gyerek mellé tévézni, vagy max fél órát játszik vele, utána vacsoráztatja, fürdeti, és altatja. 2,5 éves a gyerek..
Nem kevés foglalkozás ez egy gyereknek egy nap?
Ja igen, amíg nem írtam hogy az anya vagyok addig a nő volt a jó🤣🤣 Ha azt írtam volna az apa vagyok akkor a nő lenne jó most ebben a sztoriban és ő lenne a rossz.
Mindegy is. Igen, nyilván van önkritikám, és nem tartom tökéletesnek a módszereim.
Igen, vicces volt, hogy utána rögtön elkezdtek szidni téged 🤣
Majd ha ők is elkezdenek dolgozni bölcsis/ovis mellett, meglátják, milyen tökéletes gyermeknevelési módszereket tudnak kidolgozni hulla fáradtan. Ja, bocs, ne dolgozz, mert akkor is sz.ar vagy, a semmire szültél, ha dolgoznod kell.
Azt, hogy pont elég időt van a gyerekkel, mert apa kb. le se tojja.
Vagy akkor apa ne várja el a rendet, hiszen a nő is 8 órában melózik a háztartás és a kölykük mellett.
Nem várja el a rendet, és mint írtam minden este kb 18-21ig az apja foglalkozik vele, pénteken 14-21ig ő van vele, hétvégén meg szinte végig, minden nap ő fürdet, este öltöztet, vacsoráztat, stb
Ennél többet már fizikailag nem tud vele..
Mi a velemenyem rola??
Szerintem jol csinalja!! Egyesek azt hiszik attol h gyerek van mar szaladhat a haz! Persze egy par napos hetes ujszulottnel meg ertheto ha nem takarit sokat az anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!