Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

Reggel felkel a gyerekkel, rendbe teszi, felöltözteti stb, elviszi a bölcsődébe sétálva reggel 7kor, utána dolgozik, fél 4-kor elmegy a gyerekért, hazasétálnak, leteszi a tv elé, főz, rendet rak, majd lefekszik a gyerek mellé tévézni, vagy max fél órát játszik vele, utána vacsoráztatja, fürdeti, és altatja. 2,5 éves a gyerek..

Nem kevés foglalkozás ez egy gyereknek egy nap?

2021. máj. 18. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

Ja igen, amíg nem írtam hogy az anya vagyok addig a nő volt a jó🤣🤣 Ha azt írtam volna az apa vagyok akkor a nő lenne jó most ebben a sztoriban és ő lenne a rossz.

Mindegy is. Igen, nyilván van önkritikám, és nem tartom tökéletesnek a módszereim.

2021. máj. 19. 11:48
 72/79 anonim ***** válasza:
70%

Igen, vicces volt, hogy utána rögtön elkezdtek szidni téged 🤣

Majd ha ők is elkezdenek dolgozni bölcsis/ovis mellett, meglátják, milyen tökéletes gyermeknevelési módszereket tudnak kidolgozni hulla fáradtan. Ja, bocs, ne dolgozz, mert akkor is sz.ar vagy, a semmire szültél, ha dolgoznod kell.

2021. máj. 19. 11:53
 73/79 anonim ***** válasza:
76%
Ez amúgy tényleg vicces és jól mutatja hogy mi megy itt gyakorin, amíg nem tudták ki vagy az anya mellett álltak, amint leírtad már nekes ugrottak. VICC.
2021. máj. 19. 14:39
 74/79 anonim ***** válasza:
36%

Azt, hogy pont elég időt van a gyerekkel, mert apa kb. le se tojja.

Vagy akkor apa ne várja el a rendet, hiszen a nő is 8 órában melózik a háztartás és a kölykük mellett.

2021. máj. 20. 18:10
 75/79 A kérdező kommentje:

Nem várja el a rendet, és mint írtam minden este kb 18-21ig az apja foglalkozik vele, pénteken 14-21ig ő van vele, hétvégén meg szinte végig, minden nap ő fürdet, este öltöztet, vacsoráztat, stb

Ennél többet már fizikailag nem tud vele..

2021. máj. 20. 19:20
 76/79 A kérdező kommentje:
Ráadásul ő dolgozik 8ban, én csak 6ban.
2021. máj. 20. 19:22
 77/79 anonim ***** válasza:
30%

Mi a velemenyem rola??

Szerintem jol csinalja!! Egyesek azt hiszik attol h gyerek van mar szaladhat a haz! Persze egy par napos hetes ujszulottnel meg ertheto ha nem takarit sokat az anyuka.

2021. máj. 21. 09:20
 78/79 anonim ***** válasza:
42%
Szia ... Nyilván nem jó tv elé tenni sokáig a gyereket de csinálja valaki utannad jobban...én tudom milyen. 3evet dolgoztam úgy hogy egy 4 éves gyerekert szaladtam a munkából majd haza házimunka .. főzés.. kert... És főztem mindennap és szinte nagytakarítás volt mind ennap mert ha nem úszott a koszban a lakas ,anyosommal éltünk együtt akkor aki egy poharat nem tett arebb ... Ha azt akartam hogy rend legyen meg kelett csinálni.plusz kertet csiblatam 3ev után a mentő vitt el szív infarktussal. ...utánna elkoltiztettuk anyost és jött a kisteso...de be kell vallani hogy sokszor ültettem le tv elé amíg a dolgomat csináltam. Nem jól tettem tudom de nem volt más megoldás..most 12eves és kitűnő tanuló... Nem lett retardált a tv től ..úgyhogy én azt mondom persze hogy próbálj minél többet játszani vele de nem kovezlek meg ha úgy alakul hogy tv.t néz.
2021. máj. 22. 22:14
 79/79 anonim ***** válasza:
50%
Akkor mégegy válasz hamarosan a százat is összehozzuk
2021. máj. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!