Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?
Reggel felkel a gyerekkel, rendbe teszi, felöltözteti stb, elviszi a bölcsődébe sétálva reggel 7kor, utána dolgozik, fél 4-kor elmegy a gyerekért, hazasétálnak, leteszi a tv elé, főz, rendet rak, majd lefekszik a gyerek mellé tévézni, vagy max fél órát játszik vele, utána vacsoráztatja, fürdeti, és altatja. 2,5 éves a gyerek..
Nem kevés foglalkozás ez egy gyereknek egy nap?
"Amúgy amerikai konyhánk van szóval ha mesét néz is mellettem van pár lépésre a kanapén."
Akkor meg főleg gáz, ha a tévé elé kell láncolnod. Még rá is látnál, ahogy játszik, vagy leköti magát normális módon...
A férjed megint más tészta. Arról külön kérdést kéne kiírni, hogy mit a lószart csinál otthon.
A baj azzal van, hogy így már belelátunk a fejedbe, hogy nem csak kívülről nézed, hogy ez van, hanem benne vagy és mindenre van magyarázat, hogy ez így amúgy milyen jó.
De nem akar játszani.. Egész nap játszik a bölcsiben. Vagy ki akar menni de amíg nem végzek a dolgommal nem megyünk ki, mint írtam én maga nem engedem ki.
Játékokat adok neki nem kell.
Vagy az asztalra mászik fel és lehajigál mindent onnan, vagy a tűzhelyet borítja kb magára, ledobálja a tojást stb. Igen, nevelni kell, el lett neki mondva minden ezerszer, de ebben a korszakban van hogy tudja, de nem érdekli..
Persze, hogy nem érdekli, te rontottad el, hogy rászokattad a tévére. Szegényt még legalább a kinti dolgok lekötnék jobban, de ha ennyit tévézteted az iránt is elveszíti majd az érdeklődését.
Az "ebben a korszakban van" meg baromság. Ha nem csinálsz valamit, benne is marad ebben a korszakban. De a tévé a nevelésnél is egyszerűbb ugye. Mindegy, én lépek, mert ennek nincs értelme. Van egy gyereked, akivel alig foglalkozol, meg sincs nevelve (és nem durva dolgokra gondolok, csak ugye erre is idő kéne meg energia) hanem bekapcsolod a tévét, mert az a legegyszerűbb. Megszólalt a lelkiismereted, vagy csak megerősítést kerestél, hogy más is így csinálja, de mint kiderült, nem más nem így csinálja. Ráadásul ez nem is valami hippi törzs, ez a gyakorikerdesek mindenféle különböző nővel és anyával és mégse így csinálják. Erre megsértődtél és mindenre van magyarázat, de újra és újra csak az derül ki, hogy mindennek a lényege az, hogy TÉVÉ = nem kell vele foglalkozni és még meg is magyarázod, hogy ez neki amúgy milyen jó.
Itt kár kérdést feltenni, mert csak beléd kötnek és sz.ar vagy.
A tv tényleg nem jó, de azt írtad az apja is foglalkozik vele, meg nem csak állandóan tvzik.
Látod, abba is belekötnek hogy főzöl, meg úgy amúgy mégis mi dolgod van munka után, amit el kell végezni? Mégis mit kell pakolni? 🤣
Rendelj minden nap kaját 5000 ft ért és fogadj bejárónőt, kulonben sz.ar vagy. És akkor még arról nem is beszéltünk hogy te mikor kapcsolodsz ki, meg mikor vagy nyugiban a férjeddel. Kíváncsi vagyok az itteniek dolgoznak-e, vagy csak látatlanban osztogatják-e a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!