Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

Reggel felkel a gyerekkel, rendbe teszi, felöltözteti stb, elviszi a bölcsődébe sétálva reggel 7kor, utána dolgozik, fél 4-kor elmegy a gyerekért, hazasétálnak, leteszi a tv elé, főz, rendet rak, majd lefekszik a gyerek mellé tévézni, vagy max fél órát játszik vele, utána vacsoráztatja, fürdeti, és altatja. 2,5 éves a gyerek..

Nem kevés foglalkozás ez egy gyereknek egy nap?

2021. máj. 18. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
94%
Szia!Körübelül nálunk is ennyi a program (kivéve minden második hónapban,az apjuknál vannak...),de néha ki szoktuk pótolni az unatkozást egy kis délutáni kirándulással,fagyizással,kutyasétáltatással,ami kicsit lefárasztja a gyerkőcöket,akkor nincs problémánk az altatással sem 😁
2021. máj. 18. 17:10
 12/79 anonim ***** válasza:
93%
Szépen le lettem pontozva, pedig ki lett hagyva az egyik fontos szereplő a történetből, az apa. Így meg még jobban nem értem, miért az anyát kell véleményezni, aki láthatóan kihozza a maximumot a napjából. Ha te vagy az anya, akkor le a kalappal, ha meg nem, akkor nyugodtan adj neki tanácsot meg segítséget, ne a gyakorin véleményezd az életét sztem.
2021. máj. 18. 17:11
 13/79 anonim ***** válasza:
86%
Dehogyis beszél a kérdező magáról. Egy kisgyerekes dolgozó, háztartást vezető nő nem írna ilyen szemrehányóan magáról. Apa a gyerekkel való játszás helyett nyugodtan megfőzhet és kitakaríthat, addig anya pancsizik a gyerekkel és olvas neki.
2021. máj. 18. 17:12
 14/79 anonim ***** válasza:
13%
13. Tehát ha egy férfi napi 12 óra munka,távollét után a gyerekkel foglalkozik már az se jó? Még főzzön mosson is?.... Nem értem.
2021. máj. 18. 17:15
 15/79 anonim ***** válasza:
87%
Cseréljenek, apuka megfőz, mos kitakarít anyuka meg sétálgat a gyerekkel. Utána apuka megvacsoráztatja majd elaltatja a gyereket.
2021. máj. 18. 17:16
 16/79 anonim ***** válasza:
39%

Persze. Apa 6-ig dolgozik, 7-re hazaér és még leviszi a gyereket? Hogy amikor az év 70 %-ban 7-kor már sötét van? Meg 9-ig játszik vele úgy, hogy a gyerek reggel 7-kor már úton van? 2,5 éves gyerek 9 után fekszik úgy hogy hajnalban kel? Reális.

Valószínűleg apa se foglalkozik egy szemernyivel se többet a gyerekkel.

Egyébként fúj, fúj tévé, ehelyett igazán játszhatnának.

2021. máj. 18. 17:26
 17/79 A kérdező kommentje:
Nem 7re ér haza. 6-18 távol van így írtam.. 17ig dolgozik, háromnegyed 6 körül ér haza, pénteken 14kor, akkor ő megy a gyerekért is és ő van a gyerekkel estig mert az anyja vagy bevásárolni megy vagy programja van (barátnő, körmös stb)
2021. máj. 18. 17:29
 18/79 A kérdező kommentje:
Nem jó alvó gyerek, 21 óra minimum hogy elalszik, ha nem 22, és 6.30kor kel. A bölcsiben végig aludja a 3 óráját kb 12-15ig.
2021. máj. 18. 17:31
 19/79 anonim ***** válasza:
64%
De miért egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról? Ha nem te lennél ez az anya, akkor nem tudnád ilyen pontosan, hogy hánytól hányig mit csinál, meg a gyerekről se tudnád, hogy a bölcsiben mennyit alszik...
2021. máj. 18. 17:38
 20/79 anonim ***** válasza:
98%

Az apa reggel ahttól este h-ig van távol otthonról.

Az anya legkésöbb 6-kor kel (kivéve, ha az apának indulás elött reggelit készít, illetve kaját csomagol, akkor még egy órával korábban), felöltözteti a gyereket, megreggelizteti, elviszi bölcsibe, utána fél 4-ig dolgozik, hazaviszi a gyereket, föz, takarít, mos - ez minimum 6-7-ig tart.

AZ anya semmivel sem tölt kevesebb idöt munkával (reggel 6-tól est 6-7-ig), mint az apa, viszont közben a gyerekkel van reggel a készülödéskor, a bölcsibe oda-vissza sétáláskor, délután játszik vele, este megeteti, megfürdeti, elaltatja, ami azért pár órát jelent.

Az apa este a gyerekkel van 2, esetleg 3 órát.

Nem értem, mi a probléma, még mindig az anya foglalkozik többet a gyerekkel, legalább annyi munka mellett, mint az apa.

2021. máj. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!