Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

Reggel felkel a gyerekkel, rendbe teszi, felöltözteti stb, elviszi a bölcsődébe sétálva reggel 7kor, utána dolgozik, fél 4-kor elmegy a gyerekért, hazasétálnak, leteszi a tv elé, főz, rendet rak, majd lefekszik a gyerek mellé tévézni, vagy max fél órát játszik vele, utána vacsoráztatja, fürdeti, és altatja. 2,5 éves a gyerek..

Nem kevés foglalkozás ez egy gyereknek egy nap?

2021. máj. 18. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
42%
*Az apa reggel hattól este hat-ig van távol otthonról.
2021. máj. 18. 17:41
 22/79 anonim ***** válasza:
28%
A gyerek írta ki a kérdést
2021. máj. 18. 17:44
 23/79 anonim ***** válasza:
95%
22-Es az nagyon tuti lehet a kétéves gyerek a gyakori népe között
2021. máj. 18. 17:46
 24/79 anonim ***** válasza:
97%
Én nem értem, mi itt a probléma. Az adott, hogy a szülőknek a munka mellett mennyi idejük marad. Ennek egy része a házimunka, másik részében tudnak a gyerekkel foglalkozni. Most, ha jól értem, az apa reszortja a gyerekkel játszani, anya meg mos-főz-takarít. Cserélhetnének, de ha nekik így jó, akkor csinálják így. Összességében többet foglalkozni a gyerekkel csak úgy tudnának, ha kevesebb lenne a házimunka, de az mitől lenne kevesebb?
2021. máj. 18. 17:56
 25/79 anonim ***** válasza:
67%
#24: Mondjuk, ha van rá pénz, akkor heti egyszer két-három órára megy egy takarító, heti egyszer meg szendvicset esznek, főzés helyett.
2021. máj. 18. 18:19
 26/79 anonim ***** válasza:
87%
Tehát az anya ÉS AZ APA is egyaránt keveset tudnak foglalkozni a gyerekkel. A véleményem RÓLUK, hogy közösen kellene megoldást találniuk, hogy egy picivel több időt tudjanak szánni a gyerekre. Egyébként a mennyiségi együtt töltött időnél sokkal fontosabb a minőségi. Ha a szülők dolgoznak, de esténként és hétvégén együtt játszanak a gyerekkel, részt vesznek a gyerek programjain, az sokkal értékesebb, mintha az egyik szülő, egész nap bambulva ül a gyereke mellett.
2021. máj. 18. 18:23
 27/79 anonim ***** válasza:
82%

Nagyobb bajnak látom azt, hogy a gyerek a tévé elé van letéve. Én is pl 3ra érek haza, megyek a gyerekért. 4re itthon vagyunk (ha nem megyünk játszira), én csinálom a dolgom ő meg "segít", mesél a maga szintjén mi történt vele, rajzolgat, kint játszik ha jó idő van.... Stb. Téve nálunk max 1 óra.

Szóval lehet ezt úgy is csinálni, hogy a gyerek ne a tévé előtt töltse a délutánt

2021. máj. 18. 18:35
 28/79 anonim ***** válasza:
96%
Az a vèlemenyem ròla a leìràs alapjan, hogy a lehető legtöbbet teszi a gyerekèèrt, de nincs sok ideje. Jobban jàrna, ha az apa is kivennè a rèszèt a hazimunkàbòl, ès nem főzne annyit. Akkor a gyerek sem ülne a tv előtt annyit.
2021. máj. 18. 18:43
 29/79 anonim ***** válasza:
27%
27es és te engeded kint egyedül a gyereked míg te bent takarítasz? Gratulálok....
2021. máj. 18. 19:25
 30/79 anonim ***** válasza:
64%
Míg takarítok nem de míg főzök igen. Folyamatosan tudom figyelni a konyhából hogy mit csinál. De gondolom te valami panel lakó vagy hogy el sem tudod képzelni, hogy nem hal meg a gyerek a kertben🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 18. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!