Isztok a gyerek mellett?
Nyilván nem a masszív alkoholizmusra gondolok, de pl a vasárnapi ebéd főzés közben én simán betolok egy whisky kólát, vagy 2 Pińa Coladat amiben ugye rum van.
Nem minden vasárnap de pl mikor így jobb idő van mint ma pl kint eszünk a teraszon stb.
Ma az egyik barátnőmék nálunk ebédeltek a gyerekkel és meglepődött azon hogy megittam 2 whisky kólát 2*4 cl napközben a gyerek mellett. Döbbenten nézett hogy ő nem gondolta hogy én iszok a gyerek mellett 😅 Nekem eddig eszembe se jutott ez hogy gáz.
Na hát ez engem is meglepne. Semmi rövid, pláne nem több cent és pláne nem hetente több pohár. Szerintem ez túl megy a normálison.
Én iszok gyerek mellett, féldeci bort, ha boros kaja van, ameddig főzök. Kb kéthetente. Sörös kajánál nem iszok, mert nem szeretem a sört, de egy deci sörben semmi rossz nem lenne, lemenne a chilisbab mellé(amibe kell sör is).
Aztán rövid, pezsgő.. hát nem, csak ünnepeken és max kétszer két cent, illetve egy deci pezsgő.
Koktél /fröccs csak nyáron, nagyon lazára és csak kb két deci, amiben egy 2cles rövid vagy egy féldeci bor van.
Szerintem az amit csinálsz, az alkoholizmus, attól, hogy nem üt ki sok a mennyiség(hacsak nem 90kg vagy) és nagyon gyakori. Nagyon! Tini nem iszik ennyit és nem bulizik hetente..
Nem üt ki, meg sem érzem.
Ittam réges régen buliban akár 4-5 dl töményet is, whiskyt vagy rumot akkor se voltam atomrészeg, nem hogy 2*4 cl-től pár órán belül.
Amúgy de 181 cm és 88 kg vagyok (sajnos) :D Durva tudom.
Én nem iszok bort, pezsgőt meg ilyeneket mert sajnos utálom, csak a rumot whiskyt tudom meginni koktélnak.
Szerintem még hogy mondjuk 3 hetente egyszer iszok 2 koktélt vasárnap szerintem nem alkoholizmus..
a vasárnapi ebéd főzés közben én simán betolok
Jaa, akkor nem minden vasárnap iszol egy deci töményet kb kísérővel?
Bocs, azt hittem nálatok vasárnapi ebéd hetente van, mint nálunk.
de pl a vasárnapi ebéd főzés közben én simán betolok egy whisky kólát, vagy 2 Pińa Coladat amiben ugye rum van.
Nem minden vasárnap de pl mikor
Időnként itthon 1-2 korty bort szoktam.
Illetve barátnőkkel, barátokkal való összejövetelen koktél, pezsgő, bor.
Rövidet ritkán iszok.
Ha a férjemmel és gyerekkel együtt megyünk, akkor persze egyikőnk nem iszik, ha itthon van összejövetel, akkor mindketten iszunk, de mivel én rövidet nem, többiből is keveset, nem vagyok beszámithatatlan vagy Tompa :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!