Nyilván nem a masszív alkoholizmusra gondolok, de pl a vasárnapi ebéd főzés közben én simán betolok egy whisky kólát, vagy 2 Pińa Coladat amiben ugye rum van.
Nem minden vasárnap de pl mikor így jobb idő van mint ma pl kint eszünk a teraszon stb.
Ma az egyik barátnőmék nálunk ebédeltek a gyerekkel és meglepődött azon hogy megittam 2 whisky kólát 2*4 cl napközben a gyerek mellett. Döbbenten nézett hogy ő nem gondolta hogy én iszok a gyerek mellett 😅 Nekem eddig eszembe se jutott ez hogy gáz.
Hát most tényleg nem értem, hogy ezért miért kell kötekedni. Egy szóval nem mondtam, hogy TE ezért ne igyál, azt mondtam, hogy ÉN ezért nem iszok... Ez nem a gyerek seggnyalása, hogy ha éjjel ügyeletre kell menni valamiért, akkor faluról (ahol nincs is taxi) csak autóval tudunk... Te igyál, ha akarsz, engem nem irritál a hozzáállásod, akkor téged miért irritál az enyém? Fogadd el, hogy valaki ezért nem iszik, most ez téged miért érdekel?
1-es voltam.
2021. ápr. 25. 14:48
22/50 anonim válasza:
Persze, most jött meg pl a McDonald’s rendelés és a fél literes kólába öntöttem 3 cent whiskeyt a férjemnek és magamnak. Tudom, tudom, szaranya awardot ezekkel egyből megnyertem, de nem különösebben érdekel, hogy ki mit gondol.
2021. ápr. 25. 14:49
23/50 anonim válasza:
Szoptatok, így nem. De előtte az első babámnál néha legurult egy pohár bor vagy sommersby. Szerintem ebbe semmi baj nincsen, a mértéken van a hangsúly.
2021. ápr. 25. 15:00
24/50 anonim válasza:
Igen, esténként 1 deci fehérbor vacsi mellé jól tud esni. Természetesen meg sem érzek ennyit. Más alkoholos italt nem fogyasztok.
2021. ápr. 25. 15:06
25/50 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy sehol nem téma már manapság az, hogy sok cigis akár napi 1-2 dobozzal is elszív, ami minden csak nem egészséges, bezzeg ha megiszol pl 1 pohár bort aminek bizonyítottan van jótékony hatása a szervezetre (mértékkel fogyasztva persze!!!) azon meg itt mindenki kiakad és egyből alkoholizmust kiált.
2021. ápr. 25. 15:26
26/50 anonim válasza:
Én sosem iszom, de anyám megivott nyáron 1-1 pohár sört a melegben, sosem gondoltam gáznak.
2021. ápr. 25. 15:36
27/50 anonim válasza:
Nem, de egyébként sem.
2021. ápr. 25. 16:00
28/50 anonim válasza:
Engem ez nem zavar/érdekel, de én nem iszok egyáltalán, mivel a szüleim alkoholisták, plusz szoptatok is.
2021. ápr. 25. 16:25
29/50 anonim válasza:
Simán megiszom meló után 1-2 kupica tatrateat.
Miért ne?
Cigizek is te jó isten...
Bár nem a gyerek felett és nem a házban.
Asszem a sátán gyermeke vagyok 🤘🥃😅
2021. ápr. 25. 17:13
30/50 anonim válasza:
29, ó lelki tásam 😅
Ha kikészültem a nem alvástól, 1-2 kókuszos tátra vagy gin tonic és van erőm megint nem aludni. 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!