Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Isztok a gyerek mellett?

Isztok a gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a masszív alkoholizmusra gondolok, de pl a vasárnapi ebéd főzés közben én simán betolok egy whisky kólát, vagy 2 Pińa Coladat amiben ugye rum van.

Nem minden vasárnap de pl mikor így jobb idő van mint ma pl kint eszünk a teraszon stb.

Ma az egyik barátnőmék nálunk ebédeltek a gyerekkel és meglepődött azon hogy megittam 2 whisky kólát 2*4 cl napközben a gyerek mellett. Döbbenten nézett hogy ő nem gondolta hogy én iszok a gyerek mellett 😅 Nekem eddig eszembe se jutott ez hogy gáz.

2021. ápr. 25. 13:15
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
39%

17, 19...

Hát most tényleg nem értem, hogy ezért miért kell kötekedni. Egy szóval nem mondtam, hogy TE ezért ne igyál, azt mondtam, hogy ÉN ezért nem iszok... Ez nem a gyerek seggnyalása, hogy ha éjjel ügyeletre kell menni valamiért, akkor faluról (ahol nincs is taxi) csak autóval tudunk... Te igyál, ha akarsz, engem nem irritál a hozzáállásod, akkor téged miért irritál az enyém? Fogadd el, hogy valaki ezért nem iszik, most ez téged miért érdekel?

1-es voltam.

2021. ápr. 25. 14:48
 22/50 anonim ***** válasza:
71%
Persze, most jött meg pl a McDonald’s rendelés és a fél literes kólába öntöttem 3 cent whiskeyt a férjemnek és magamnak. Tudom, tudom, szaranya awardot ezekkel egyből megnyertem, de nem különösebben érdekel, hogy ki mit gondol.
2021. ápr. 25. 14:49
 23/50 anonim ***** válasza:
84%
Szoptatok, így nem. De előtte az első babámnál néha legurult egy pohár bor vagy sommersby. Szerintem ebbe semmi baj nincsen, a mértéken van a hangsúly.
2021. ápr. 25. 15:00
 24/50 anonim ***** válasza:
89%
Igen, esténként 1 deci fehérbor vacsi mellé jól tud esni. Természetesen meg sem érzek ennyit. Más alkoholos italt nem fogyasztok.
2021. ápr. 25. 15:06
 25/50 anonim ***** válasza:
70%
Azért érdekes, hogy sehol nem téma már manapság az, hogy sok cigis akár napi 1-2 dobozzal is elszív, ami minden csak nem egészséges, bezzeg ha megiszol pl 1 pohár bort aminek bizonyítottan van jótékony hatása a szervezetre (mértékkel fogyasztva persze!!!) azon meg itt mindenki kiakad és egyből alkoholizmust kiált.
2021. ápr. 25. 15:26
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem iszom, de anyám megivott nyáron 1-1 pohár sört a melegben, sosem gondoltam gáznak.
2021. ápr. 25. 15:36
 27/50 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de egyébként sem.
2021. ápr. 25. 16:00
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez nem zavar/érdekel, de én nem iszok egyáltalán, mivel a szüleim alkoholisták, plusz szoptatok is.
2021. ápr. 25. 16:25
 29/50 anonim ***** válasza:
58%

Simán megiszom meló után 1-2 kupica tatrateat.

Miért ne?

Cigizek is te jó isten...

Bár nem a gyerek felett és nem a házban.

Asszem a sátán gyermeke vagyok 🤘🥃😅

2021. ápr. 25. 17:13
 30/50 anonim ***** válasza:
75%

29, ó lelki tásam 😅

Ha kikészültem a nem alvástól, 1-2 kókuszos tátra vagy gin tonic és van erőm megint nem aludni. 🤣

#szaranyavagyok 🤣

2021. ápr. 25. 19:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!