Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
 71/106 A kérdező kommentje:

70 Azt nem én irtam hanem az egyik válaszoló. Nekünk egyszerűen csak nincs autónk jogosítvány pedig van mindkettőnknek.

Köszönöm énis annak aki segítő szándékkal Írt. próbálok segítséget találni aki nem lenne drága...mert ha több mint amit keresek akkor nem jó sajna.

Én azt nehezen hiszem el,hogy fel 4re ott lenni ahhoz a munkahelyet ott kell hagyni 3kor ...mikor a legalapabb munkaidő 8-4ig lenne, de valahogy más nem küzd vele ennyit mindenki kisebbel van gyesen vagy nagyi besegít... Pedig nem vagyok ufó azért.

2020. szept. 30. 20:06
 72/106 anonim ***** válasza:
95%
Nem kérdező, nem vagy ufó. A fel 4 nonszensz. Anyukam tanár. Nevelő apukám is. Inkább annak nézz utána, hogy nem hülyítettek e be... különböző helyeken dolgoznak de mindenhol 5 óráig kötelező ügyeletet adniuk.
2020. szept. 30. 20:22
 73/106 anonim ***** válasza:
97%

Szia. Kérdezd körbe a többi szülőt, hogy kinek lenne még igénye pl 7-től legalább 4-ig (de inkább 5-ig) az iskolai nyitvatartásra. Aztán irány a tankerület. Nem is értem, hogy zárhatnak fél 4-kor, elvileg 4-ig kötelező lenne.

Amúgy egy autó sokat segíthetne. Vagy egy állás az iskola közelében. (Vagy az iskolában.) Vagy egy olyan iskola, ami közel van a munkahelyedhez.

2020. szept. 30. 20:25
 74/106 A kérdező kommentje:

220 gyerek jár ebbe az iskolába, és még senkinek nem volt gondja ezzel. Ha eddig van akkor eddig, az ovi 5 ig volt nálunk ez teljesen valtozo , szomszed városban az óvoda 6ig volt nyitva. Én nem vitatom hogy ban ahol 5ig van de nálunk nem.

Meg ki maradna velük 5ig? A munkaido másnak is munkaidő a ped asszisztens is letudja a 8 órát megy haza.

2020. szept. 30. 20:27
 75/106 anonim ***** válasza:
96%
Az önkormányzatnak kötelessége biztosítani az ügyeletet a korona vírus alatt, ez egy EMMI rendelet, nyugodtan menj utána.
2020. szept. 30. 20:31
 76/106 A kérdező kommentje:

73 az elobb leirtam senkit nem hallottam szólni h miért fel4 ig van, tudomásul vettük. Két iskola van csak itt ,és ez az ugymond “jobb”. Auto segíthetne de nincs pénz rá.

Most megkérdezem majd pár szülőt hátha van aki segitene csak ugye mindennap kellene ...

2020. szept. 30. 20:31
 77/106 A kérdező kommentje:
75 Napközi van ,ügyelet volt a vírus alatt de oda nem járt.
2020. szept. 30. 20:32
 78/106 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező. Egyetlen egy gyerek miatt is kötelesek biztosítani. Komolyan en itt fejeztem be. Te meg sem akarod ezt oldani. Nincs ilyen hogy ha fel négyig van akkor addig. Meg hogy kinek mi a munkaideje. Az nem a te dolgod. Nem így megy, hogy ok kitalálják, hogy a fel 4 nekik kényelmes. De ha neked ez (sem) ér meg egy kis utánajárást és konfrontációt, en levettem rólad a kezem...
2020. szept. 30. 21:00
 79/106 anonim ***** válasza:
95%

Feltételezem, a párod egy gyárban dolgozik 3 műszakban.

Jelentkezz oda te is, másik műszakba. Így mindig tudja valamelyikőtök vinni reggel és délután hozni a gyermeket.

2020. szept. 30. 21:07
 80/106 A kérdező kommentje:

78 Ha addig van akkor addig, hivatalosan van addig iskolai honlapon is feltüntetve , tankerulet központ a szomszéd város , tudnak róla , ha egyedül verném magam ezen max kinevetnek. Felesleges szembemenni velük.

79 Ez már gyerek előtt megvolt egy ideig, de nagyon nem vált be. Aztán az alkalmasságim nem írták alá vérnyomás probléma miatt,így ezt nem próbálom be ujra.

2020. szept. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!