Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
83%
Vérnyomásproblémákkal is lehet operàtorként dolgozni, ha kezelve van.
2020. okt. 1. 10:20
 92/106 A kérdező kommentje:
Nem operàtor voltam. De a váltott műszakos dolog gyerek nélkül sem vált be, így aztán főleg nem merném bevállalni. Elég egy db elcsuszas pl Kötelezően ajánlott (ha nem mész szivatnak) túlóra miatt vagy másik helyre kell helyettes kevés az ember, akkor máris bukó az egész.
2020. okt. 1. 10:39
 93/106 A kérdező kommentje:
Én ezt már vègigvittem, csak akkor gyerek nélkül egyedül, ide oda dobàltak néha ...elég egy ilyen hogy hívnak előző este, gyere délelőttre mert kevés ott az ember ...ha a férjem épp délutános olyankor màris bukó.
2020. okt. 1. 10:41
 94/106 anonim ***** válasza:
97%
Írtad,hogy 3 szakmád van.Egyik sem menne egyéni vállalkozásban?
2020. okt. 1. 11:40
 95/106 anonim ***** válasza:
90%

1-2 évig tudod azt mondani, hogy "Bocsi, a gyerek miatt nem tudom vállalni."

Ha kirúgnak, már akkor is több pénzt tettél a kasszába, mintha el sem mentél volna.

Te tényleg csak a kifogásokat keresed...

2020. okt. 1. 11:42
 96/106 A kérdező kommentje:

94 Gondolkodtam rajta,hogy nyitok valamilyen üzletet boltot de ahhoz sok tőke kellene.

95 Te hol élsz? Van olyan hely ahol ezt egy két èvig elnézik?

Ha neked ez kifogás!! Aki nem megy túlórába amikor kell akkor első adandó alkalommal reptetik. Pedig egy neves német Multicég.

2020. okt. 1. 11:46
 97/106 anonim ***** válasza:
82%

Igen, nekem ez kifogásnak tűnik. Elmész, dolgozol, akár csak 2-3 hónapot és akkor már megpróbáltad.

Amúgy gyárban dolgoztam, mellette fősuliztam.. És képzeld nem rúgtak ki sosem, amikor nem vállaltam a túlórát (értsd: szinte sosem). Műszakrend változást pedig legkésőbb 4 nappal előbb kell bejelenteniük, máskülönben nem kötelezhetnek rá.

2020. okt. 1. 11:58
 98/106 A kérdező kommentje:
97 Persze, csak aki nem vállalta annak véletlenül nem hosszabbították meg a munkaviszonyát, vagy àtosztották szívatós helyre. Dolgoztam gyárban, nem a munka a gond!!!Hanem a munkarend.
2020. okt. 1. 12:01
 99/106 anonim ***** válasza:
83%

Ezt mondom. Ha nem hosszabbítanak munkaviszonyt, akkor is előrébb vagy, mintha nem is dolgoznál egyáltalán. A szívatós hely meg nem függ össze a munkarenddel.

De akkor tessék: csak nálatok olyan bruti a helyzet. Mi szerencsések vagyunk, mert nálunk körbeugrálják a kismamákat, egyéni munkarendet biztosítanak, sőt a nagyszülők is készenlétben állnak 0-24-ben.

2020. okt. 1. 12:16
 100/106 A kérdező kommentje:
99 De igen összefügg, sőt még a fizetéssel is. Tényleg nem dolgoztál ilyen helyen hogy Nemtudod hogy mennek a dolgok. Annyi igaz,hogy ez már régebben volt de kicsi az esély rà,hogy azóta jobb lett a hely.
2020. okt. 1. 12:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!