Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert
nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?
Azt nem lehet, hogy egyikőtök viszi, a másikótok hozza? Bocs, de én nem tolerálnám a férjemtől ezt az "én dolgozom, te meg oldd meg" hozzáállást, ami annyira elfogadottnak tűnik mindenhol, még nők által is :/ Esetleg osztálytárs szülője közt nincs olyan, aki elhozná a gyereket, mert a közelben lakik? Ha minden kötél szakad, keresnék valaki fiatal csajt, aki alkalmanként egy ezresért hazakíséri, vagy nem tudom, mi a bébiszitteri tarifa.
2020. szept. 30. 18:00
Nincs a kislánynak osztálytársa, barátnője, akivel el tudna menni hozzájuk míg nem érsz oda érte? Mondjuk adnál az anyukának havi 5-10 ezret azért a napi fél órás felvigyázásért, vagy ha a férjed úgy van otthon akkor ő vinné haza hozzátok a kislányokat így a másik anyukának is jobb lenne?
2020. szept. 30. 18:01
Keress munkát, vállald el, egy osztálytárs anyja, nagymama, barátnő, bébiszitter, anyámkínja meg elviszi a gyereket az iskoláig. Tádámmm
2020. szept. 30. 18:06
24/106 A kérdező kommentje:
21Nem ilyen a hozzáállása de ha ő visszamondja a maszek állást akkor anyagilag bajba lennénk. Hidd el ő is szívesebben lenne velünk csak hát kell az a pénz is.
22 Esetleg ezt megpróbálom hátha csak van akinek nagyi jár érte pl.
25/106 A kérdező kommentje:
23 Nem löcsölhetem rá bárkire ,próbálok kerdezni de sokaknak nagyi jön érte pl.
26/106 A kérdező kommentje:
Nyilván lepontozom aki oldd meg de hasznosat nem ír férjem is csak a délelőttös napjain tudna segíteni többi napon nem. De olyankor meg àltalában maszek van
Bocs,erre sokkal kisebb gyerekek egyedül közlekednek!Csak haza kellene egyedül mennie,otthon meg pl.szomszéd nénihez beül,hogy ne legyen egyedül....az ördög nem alszik!Néninek meg bevásárolsz,átmész takarítani ha kell a felügyeletért cserébe.
2020. szept. 30. 18:12
Akkor vállalj te iskolába hordást és elhozást. Ha nem tudsz más munkát, ez a pénz is több a semminél.
Ha beszervezel 4-5 ilyen gyereket, akkor havi 40-50-60 ezred is meglehet, és nem szakadsz bele a munkába. Emellett még vállalhatsz napközbeni bébiszitterkedést is.
Én is szoktam csinálni, óránként 1500-at kapok/gyerek. Most, Covid alatt könnyen is találnál munkát.
Első hullám alatt egy testvérpárra vigyáztam, 8-17 között, havi fix 150 ezer, plusz étkezésért.
2020. szept. 30. 18:14
Nálunk van ahol pótnagyi jön a gyerekért és viszi haza őket, amíg a szülők hazaérnek. Esetleg ez lehet egy opció.
2020. szept. 30. 18:18
Igen 28-asnak igaza van. Vagy ez, vagy ha arról van szó ideiglenesen bármi megteszi ami akar 10 ezret is fizet. Valóban elhozhatnál más gyerekeket vagy vigyázhatnál rájuk amíg a többi szülő értük tud menni munka után.
De nalunk részmunkaidőben szoktak kajaldakba is keresni pultost vagy mosogatot.
2020. szept. 30. 18:20
Kapcsolódó kérdések: