Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
86%
Azt nem lehet, hogy egyikőtök viszi, a másikótok hozza? Bocs, de én nem tolerálnám a férjemtől ezt az "én dolgozom, te meg oldd meg" hozzáállást, ami annyira elfogadottnak tűnik mindenhol, még nők által is :/ Esetleg osztálytárs szülője közt nincs olyan, aki elhozná a gyereket, mert a közelben lakik? Ha minden kötél szakad, keresnék valaki fiatal csajt, aki alkalmanként egy ezresért hazakíséri, vagy nem tudom, mi a bébiszitteri tarifa.
2020. szept. 30. 18:00
 22/106 anonim ***** válasza:
64%
Nincs a kislánynak osztálytársa, barátnője, akivel el tudna menni hozzájuk míg nem érsz oda érte? Mondjuk adnál az anyukának havi 5-10 ezret azért a napi fél órás felvigyázásért, vagy ha a férjed úgy van otthon akkor ő vinné haza hozzátok a kislányokat így a másik anyukának is jobb lenne?
2020. szept. 30. 18:01
 23/106 anonim ***** válasza:
35%
Keress munkát, vállald el, egy osztálytárs anyja, nagymama, barátnő, bébiszitter, anyámkínja meg elviszi a gyereket az iskoláig. Tádámmm
2020. szept. 30. 18:06
 24/106 A kérdező kommentje:

21Nem ilyen a hozzáállása de ha ő visszamondja a maszek állást akkor anyagilag bajba lennénk. Hidd el ő is szívesebben lenne velünk csak hát kell az a pénz is.

22 Esetleg ezt megpróbálom hátha csak van akinek nagyi jár érte pl.

2020. szept. 30. 18:07
 25/106 A kérdező kommentje:
23 Nem löcsölhetem rá bárkire ,próbálok kerdezni de sokaknak nagyi jön érte pl.
2020. szept. 30. 18:08
 26/106 A kérdező kommentje:
Nyilván lepontozom aki oldd meg de hasznosat nem ír férjem is csak a délelőttös napjain tudna segíteni többi napon nem. De olyankor meg àltalában maszek van
2020. szept. 30. 18:10
 27/106 anonim ***** válasza:
21%
Bocs,erre sokkal kisebb gyerekek egyedül közlekednek!Csak haza kellene egyedül mennie,otthon meg pl.szomszéd nénihez beül,hogy ne legyen egyedül....az ördög nem alszik!Néninek meg bevásárolsz,átmész takarítani ha kell a felügyeletért cserébe.
2020. szept. 30. 18:12
 28/106 anonim ***** válasza:
85%

Akkor vállalj te iskolába hordást és elhozást. Ha nem tudsz más munkát, ez a pénz is több a semminél.

Ha beszervezel 4-5 ilyen gyereket, akkor havi 40-50-60 ezred is meglehet, és nem szakadsz bele a munkába. Emellett még vállalhatsz napközbeni bébiszitterkedést is.

Én is szoktam csinálni, óránként 1500-at kapok/gyerek. Most, Covid alatt könnyen is találnál munkát.

Első hullám alatt egy testvérpárra vigyáztam, 8-17 között, havi fix 150 ezer, plusz étkezésért.

2020. szept. 30. 18:14
 29/106 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk van ahol pótnagyi jön a gyerekért és viszi haza őket, amíg a szülők hazaérnek. Esetleg ez lehet egy opció.
2020. szept. 30. 18:18
 30/106 anonim ***** válasza:
72%

Igen 28-asnak igaza van. Vagy ez, vagy ha arról van szó ideiglenesen bármi megteszi ami akar 10 ezret is fizet. Valóban elhozhatnál más gyerekeket vagy vigyázhatnál rájuk amíg a többi szülő értük tud menni munka után.

De nalunk részmunkaidőben szoktak kajaldakba is keresni pultost vagy mosogatot.

2020. szept. 30. 18:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!