Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?
Kedves 59 es 60
Nem nem volt szuksegem ra.
A volt ferjemnek volt, eleg is volt. Nekem nem kellet. Miert lenne alapfeltetel a gyerekvalalashoz a jogsi es a kocsi??
Amugy azt a kocsit fent kell tartani, tankolni, biztositas, szereles... Nekem nincs erre keretem!
61 koszonom!
Igazad van kerdezo! Ha lett volna is akkor sem vezethettem volna a ferjem kocsijat mert az ferfi dolog. 🤨 Nalam csak 16 ev esett volna ki ezert, szoval majdnem 2x le is jart volna a jogsim! 😂
Munkahelyhez közeli óvoba suliba kell íratni őket ilyen egyszerű a dolog. Igen. A gyerelnek szívás, de talán az éhenhalás opciónál jobb.
Nálunk pl 7-18 van ügyelet az oviban és a suliban is, szóval nekem ez is fura. Amennyire emlékszem a bölcsiben is volt. Érdemes ennekis utána nézni hivatalosan nálatok hogy van. Nyilván húzzák a szájukat de kell legyen ügyelet!
65 Én utánajártam és itt fel 8-fel 4 többet nem is lehetnek az intézményben.
Az óvoda az 5 ig volt nyitva már az is előnyösebb volt mint ez.
De ahogy irtam a COVID előtt tavaly volt hogy nem értem oda a takarítónő vigyázott rá ( tanárok legtöbbje délben, kettőkor lelép) és a takarító odavágta hogy nem feladata vigyázni rá.
Kedves 65
Itt nincs mas suli es ovi a kozelben. Ami kozel volt azt 3 eve bezartak mert elfogytak a gyerekek. 5 gyerek miatt nem tartanak fent egy ovit es egy sulit!
Itt szinte alig van fiatal ember, majd mindenki 60on felul van!
Az oviba osszesen jar 13 gyerek, a suliban tobb nem tudom mennyi de a lanyomek 8an vannak osszesen a 3ik osztalyban.
De en koszonom azt a ket otletet amit kaptam!
Remelem a kerdezonek megoldodik a helyzete hamarosan!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!