Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?
Mint irtam nem tudok fizetni erte... A fizetesem es a csp eppen csak eleg.
Abba ne menjunk bele miert nem fizet az ex... Mar elengedtem ezt a kerdest 3 evem ment el ra de egy vasat sem lattam tole.
De az onkormanyzatos dolgot megkerdezem.
Sajnos igen és én meg legalább parommal vagyok de aki legutobb irt egyedülálló...Nah úgy tényleg kemény.
A maisk gond nálam is az ,helyi járatos busszal tudok menni ami időhöz köti az embert. És ciki felpattani,hogy megy a buszom de ha nem érem el 30-40 perc vagy Van amikor egy óra a következő.
49
Ket faluval odebb dolgozom (ott az uzem) es a masik oldalon a kisvarosban van a suli es az ovi.
Ahol az uzem van ott nincs se ovi se suli. Keves a gyerek bezartak es a kisvarosba kuldtek oket.
50
Nem opcio mert kevesebb fizetessel jar akkor hogy veszek pl etelt vagy tuzelot? Vagy hogy fizetem a szamlakat?
Jó, hogy írtad hogy nem tudsz fizetni. De ha fizetsz valakinek 30 ezret és marad 100 ezred (most ez csak egy hülye példa) akkor is több pénzed lesz, mintha bukod a melot.
Nyilván nehéz helyzetben vagy, de azt a luxust sem engedheted meg, hogy ne dolgozz.
Nalunk egyik kolléga pl a szomszéd nyugdíjas nénivel boltolta le, hogy megy a gyerekért. Ő sem ingyen de nem ker olyan nagyon sok pénzt érte azért.
En mondjuk ismerősnek ingyen is vállalnám ha egy csoportba járnának a gyerekek és tudom, hogy nehéz helyzetben vannak, de itt az oldalon már kiderült, hogy en vagyok a vajszivu.
Pontosan kerdezo
Videken nem jar a busz lepten nyomon. Itt is delutan van 5 jarat es annyi. Ha lekesem akkor a hazafelel menot is, es akkor gyalogolhatunk haza
55
Itt gondolom nem lenne annyi ha fizetnem kellene. De nem latom hogyan tudnam kikalkulalni a dolgot.
A nenis otlet jo, korbekerdek a faluban 🙂 max ledolgozom valakinel a segitseget.
55 igen vajszívű vagy felénk nem ilyenek nekem aki szinte barátnőm
Is anyuka ő is simán megmondta elég neki a 3 saját gyereke nem szeretné másét is vállalni.
Ha így gondolja akkor el kell fogadni.
Meg vagyok aldva Enis a busszal mikor még ovi volt akkoris alig értem oda ( dolgoztam akkor egy pici boltban) a buszos sajnálata miatt értem el mindi csak mert mikor latta h szaladok igenis megvárt...
Úgy vettem neki ezért ajándékot utólag nélküle bajban lettem volna.
500ert mar lehet normalis autot venni. A reszmunkaido
Is tobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!