Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
 51/106 anonim ***** válasza:
81%

Mint irtam nem tudok fizetni erte... A fizetesem es a csp eppen csak eleg.

Abba ne menjunk bele miert nem fizet az ex... Mar elengedtem ezt a kerdest 3 evem ment el ra de egy vasat sem lattam tole.

De az onkormanyzatos dolgot megkerdezem.

2020. szept. 30. 19:28
 52/106 anonim ***** válasza:
74%
Egyutt erzek a kerdezovel ... Nem mindig lehet megoldani barmennyire is probalja az ember ...
2020. szept. 30. 19:29
 53/106 A kérdező kommentje:

Sajnos igen és én meg legalább parommal vagyok de aki legutobb irt egyedülálló...Nah úgy tényleg kemény.

A maisk gond nálam is az ,helyi járatos busszal tudok menni ami időhöz köti az embert. És ciki felpattani,hogy megy a buszom de ha nem érem el 30-40 perc vagy Van amikor egy óra a következő.

2020. szept. 30. 19:31
 54/106 anonim ***** válasza:

49

Ket faluval odebb dolgozom (ott az uzem) es a masik oldalon a kisvarosban van a suli es az ovi.

Ahol az uzem van ott nincs se ovi se suli. Keves a gyerek bezartak es a kisvarosba kuldtek oket.

50

Nem opcio mert kevesebb fizetessel jar akkor hogy veszek pl etelt vagy tuzelot? Vagy hogy fizetem a szamlakat?

2020. szept. 30. 19:33
 55/106 anonim ***** válasza:
71%

Jó, hogy írtad hogy nem tudsz fizetni. De ha fizetsz valakinek 30 ezret és marad 100 ezred (most ez csak egy hülye példa) akkor is több pénzed lesz, mintha bukod a melot.

Nyilván nehéz helyzetben vagy, de azt a luxust sem engedheted meg, hogy ne dolgozz.

Nalunk egyik kolléga pl a szomszéd nyugdíjas nénivel boltolta le, hogy megy a gyerekért. Ő sem ingyen de nem ker olyan nagyon sok pénzt érte azért.

En mondjuk ismerősnek ingyen is vállalnám ha egy csoportba járnának a gyerekek és tudom, hogy nehéz helyzetben vannak, de itt az oldalon már kiderült, hogy en vagyok a vajszivu.

2020. szept. 30. 19:33
 56/106 anonim ***** válasza:
88%

Pontosan kerdezo

Videken nem jar a busz lepten nyomon. Itt is delutan van 5 jarat es annyi. Ha lekesem akkor a hazafelel menot is, es akkor gyalogolhatunk haza

2020. szept. 30. 19:35
 57/106 anonim ***** válasza:
100%

55

Itt gondolom nem lenne annyi ha fizetnem kellene. De nem latom hogyan tudnam kikalkulalni a dolgot.

A nenis otlet jo, korbekerdek a faluban 🙂 max ledolgozom valakinel a segitseget.

2020. szept. 30. 19:38
 58/106 A kérdező kommentje:

55 igen vajszívű vagy felénk nem ilyenek nekem aki szinte barátnőm

Is anyuka ő is simán megmondta elég neki a 3 saját gyereke nem szeretné másét is vállalni.

Ha így gondolja akkor el kell fogadni.

Meg vagyok aldva Enis a busszal mikor még ovi volt akkoris alig értem oda ( dolgoztam akkor egy pici boltban) a buszos sajnálata miatt értem el mindi csak mert mikor latta h szaladok igenis megvárt...

Úgy vettem neki ezért ajándékot utólag nélküle bajban lettem volna.

2020. szept. 30. 19:39
 59/106 anonim ***** válasza:
45%
Miért van az, hogy akik nem tudják megoldani, mucsajröcsögén, az istenfaxa után kettővel laknak, ahol semmi nincs, de még jogsijuk, autójuk se? Ez nem merül fel a gyerekvállaláskor?
2020. szept. 30. 19:39
 60/106 anonim ***** válasza:
26%

500ert mar lehet normalis autot venni. A reszmunkaido

Is tobb mint a semmi.

2020. szept. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!