Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/106 anonim ***** válasza:
36%
Nem csak nálatok. Sokan használják ezt kifogásnak.
2020. szept. 30. 17:16
 2/106 A kérdező kommentje:
Nem kifogás. Teleportálni nem tudunk sem én sem a férjem.
2020. szept. 30. 17:19
 3/106 anonim ***** válasza:
72%

En egyet értek egyessel részben. Senkit nem ismerek, akinek létkérdés hogy ő is hazavigye a fizetését, mégsem dolgozik. Azok a családok valahogy mindig megoldják.

Olyat többet is ismerek, ahol apa fizetése elég. Így kényelmesebb, minek strapalnak magukat. Ezzel sincs gond.

De! Most kapaszkodj. Olyat is ismerek akik “nem tudtak megoldani sehogy sem, de tényleg”. Aztan sajnos apa meghalt. Érdekes azóta a no dolgozik.

Szoval nincs lehetetlen csak tehetetlen, de ha megtehetitek és nektek így jó, akkor minden szuper, nincs ezzel baj.

2020. szept. 30. 17:23
 4/106 anonim ***** válasza:
67%
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Fáj, de igaz. Én is sokáig használtam kifogásnak. De akkor még magammal szemben sem akartam őszinte lenni. A gyerek nem a Naprendszer közepe, tud és képes alkalmazkodni, és mi is. Nézz rá külső szemmel a helyzetre és ott lesz a megoldás! Csak nem lesz kényelmes.
2020. szept. 30. 17:24
 5/106 A kérdező kommentje:
Férjem műszakozik és mellette maszekol egy barátjával ,csak nekem kellene megoldanom de szó szerint semmi olyat nem találtam ami munkaidőben beleférne. Most másodikos Mèg egyedül nem mehet.
2020. szept. 30. 17:28
 6/106 A kérdező kommentje:
Iskolába fél 8tól hamarabb nem lehet bevinni, akkor van nyitva előtte kint lofrálnak.
2020. szept. 30. 17:29
 7/106 anonim ***** válasza:
20%
Már tettél fel kérdést ez ügyben..
2020. szept. 30. 17:31
 8/106 A kérdező kommentje:
Én mèg nem tettem fel még kérdést erről.
2020. szept. 30. 17:33
 9/106 anonim ***** válasza:
54%

Igen, vannak olyanok akik nem próbálják eléggé, és ez jó kifogás nekik.

Hidd el, aki akarja megoldja. Más iskolájában is fél 8tól lehet beadni a gyereket, anyuka mégis dolgozik.

2020. szept. 30. 17:37
 10/106 anonim ***** válasza:
25%

Egy gyerek mindent megtanul, amennyiben nincs valami értelmi fogyatékossága, betegsége. Tehát vagy az anyuka

A. tápos csirke

B. lusta

C. nem nevelte önállóságra a gyerekét.

2020. szept. 30. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!