Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén amiatt nem dolgozik mert nemtudná a gyereket hogy rendezni mellette?

Figyelt kérdés
Már kezdem azthinni csak nálunk ennyire bruti a helyzet.
2020. szept. 30. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
69%
4 órás munka,otthon végezhető munka, váltott műszak a férjeddel. Van apja is, nem vagy egyedülálló. Vegye ki ő is a részét ha máshogy nem megy.
2020. szept. 30. 18:22
 32/106 anonim ***** válasza:
62%

Hát, akkor nem tudod megoldani. Akkor sírjunk, mert ilyen lehetetlen a helyzet! Az már megy úgyis!

Tudod én mit gondolok? Egy anyától, szülőtől, felnőtt embertől jogosan elvárható, hogy oldja meg a problémáit. A gyereked a szemedbe néz és azt tudod neki mondani, hogy mindent megtettél? Tényleg? Szerintem nem. Pontozz le, nem bánom, de szerintem állj a tükör elé és beszélgess el magaddal! Nem nekünk kell megoldani a te bajod, hanem magadnak! Lepontozhatsz minket, mert mi nem oldjuk meg helyetted, de magaddal mit teszel? Lepontozod magad? Az életetekről van szó, nem kéne komolyabban venned?? N36

2020. szept. 30. 18:23
 33/106 A kérdező kommentje:

31 Semmiylen 4 órás nem volt :( 6 órás volt vagy pár darab de azokhoz spec. végzettség kellett volna.

Ezzel indítottam,hogy ilyet keresek.

32 Magas lóról lehet nagyot esni.....

Én mindent megteszek érte amikor kell mindig a gyerekem az első.

Nem mondhatom,hogy nem megyek érte és üljön az iskola előtt egy padon.

2020. szept. 30. 18:27
 34/106 A kérdező kommentje:
31 Az még lemaradt, az apja keresett mindig jobban akkoris amikor nekem is volt állásom,így nyilván az volt a fontosabb,hogy megtartsa nem az enyém. Háttérbe kellett szorítani az én dolgaimat mert a családnak így volt jobb.
2020. szept. 30. 18:28
 35/106 anonim ***** válasza:
64%
Hát akkor marad a sírás, gratulálok. A lovam meg akkora, amekkorára növesztem, mert én teszek érte. Fogalmad sincs mennyit.
2020. szept. 30. 18:34
 36/106 anonim ***** válasza:
48%
Éjszakai műszak? Gondolom apuka meg tudja oldani egyedül az estéket.
2020. szept. 30. 18:43
 37/106 anonim ***** válasza:
55%

Dehogy tudja, hát dolgozik és fáradt, ugye? :DDDDD

Mindenre van kifogás!

2020. szept. 30. 18:44
 38/106 anonim ***** válasza:
63%
És te most otthon ülsz és nézed a falat egész nap, amíg a másodikos gyereked ül az iskolában a férjed meg dolgozik? Nincs egy takarítórongy és köszös házak a környéken? Nincs gazos kert, pakolni vagy rakodnivaló? Se egy étterem, ahol mosogatni kell? A lustaság, ha fájna, üvöltenél, az van.
2020. szept. 30. 18:45
 39/106 anonim ***** válasza:
83%
Vagy azt sem ertem ha már így itthon ragadtal (8eve?) ugyan miért nem képezted már ki magad valamivé? Amivel picit piackepesebb lehetnel vagy otthonról dolgozhatnal? Kormos, fodrász, könyvelő, kutya kiképző. Vagy mondjuk kutya sétáltató nap közben? Ha csak egy kutyát találsz napi 500 Ft-ért az is 10000 Ft. Vagy idős néniknek segíteni bevásárolni, vagy csak társalkodni velük, vagy takarítani náluk. Sok idős ember gyerekei nem érnek rá nap közben orvoshoz vinni őket stb. pont mert dolgoznak. Légy kreatív.
2020. szept. 30. 18:54
 40/106 anonim ***** válasza:
81%
Az is kicsit vicces, hogy te amiatt nem tudod megoldani h dolgozz, mert a férjed 2 helyen dolgozik, mert kell a pénz. Pl ha mindketten dolgoznatok neki is több ideje lenne és nem kéne szarrá dolgoznia magát éjjel nappal, mert te nem akarszdolgozni csak otthon ülsz,mig a gyerek iskolában, a férjed meg 2 helyen tolja.
2020. szept. 30. 19:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!