Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki teljesen vegánként neveli...

Aki teljesen vegánként neveli a babáját. Sajtot mivel pótoljátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 18:01
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
85%

#48 nem vagyok momzilla, azért mert dedós gúnyneveket aggatsz rám, még nem lesz igazad, max azt bizonyítod ismét mekkora ostobenkó vagy. Ragadozó sem vagyok, még mindig nem, hanem leginkább mindenevő, biológia ülj le 1-es ismét.

És de, vannak haszonállatok, már időszámításunk előtt létezett ez a fogalom mikor állatokat tartottak kizárólag a húsukét, gyapjukét, tojásukért. Ezek az állatok azok akik az ember megélhetését hivatottak segíteni. És ha te a popódat a földhöz verdesed, mert ennyire nem való neked az élet, hogy látszólag ennyitől megzuhansz akkor is így lesz.

Az meg elképzelni sem tudom, hogy jön ide hogy egy ember mire viszi vagy mire nem. Sajnálni tudlak csak.

"Majd ha divatba jön, és menő lesz nem enni állatokat, elsőként állsz be a sorba 😂"

Nem nem jön divatba, mert ez nem divat kérdése. Hála az égnek az emberek legnagyobb része nem ekkora szektás, szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy ez bekövetkezzen, és nem amúgy sem állnék be a sorba, mert veled ellentétben én nem azt nézem mi divatos, hanem hogy nekem mi esik jó. Ne magadból indulj ki.

2020. jún. 24. 14:10
 52/56 anonim ***** válasza:
15%
Kérlek mondd meg, mit kényszerítünk a gyerekünkre ami ránézve hosszú tavon káros? De most ne a kutyával gyere, mert spec azt kutatások bizonyítják, hogy aki kutyával nő fel kevésbé hajlamos allergiára. Macskára is igaz. Engem tényleg érdekel, mi az, amivel olyan károkat okozok, mint bizonyos allergének szándékos nem bevezetése. Mert ha ezekre felhívod az én figyelmem, változtatni fogok rajta, jelenleg azonban hiába soprogetek nem találok semmit.
2020. jún. 24. 14:42
 53/56 anonim ***** válasza:
31%
Úristen 51, sajnálom a családod 😂
2020. jún. 24. 14:55
 54/56 anonim ***** válasza:
85%
Miért kell sajnálni a családját? Fejzsd ki kérlek, nem értem...
2020. jún. 24. 14:58
 55/56 anonim ***** válasza:
82%

Nem fogja kifejteni, ennyi telik tőle: személyeskedés, meg röhögős fejek és xd-k nyomatása, semmi több.

Nyilván mindenkinek sajnálni kell a családját aki nem fúj vele egy követ, ez olyan tipik faék módi. Neki pont megfelel.

2020. jún. 24. 15:18
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha nem magánoviba fog járni a gyerek, nem tudom, hogy fogják kivitelezni a vegán étkezést. Gondolom a gyerek nem ehet majd a csoporttársa tortájából sem, sőt nemnis tudom mit fog enni, mert nem hinném, hogy tojásnélküli tésztát adnának és még millió dolog van, amit elvileg ott a gyereked szerinted nem ehet, akár egy fagyizásból is simán kimaradhat. A legtöbb állami oviba nem vihetsz be külön ételt.
2020. jún. 24. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!