Tejfeherjere allergias gyerekek anyukai mivel potoljatok a napi kalciumot a gyereknek es mennyit kap belole? Kosoznom szepen.
Beres vitamintar gyerekeknek - kalcium d3 vitaminnal, ragotabletta
Actival junior ragotabletta, ez igy a bevitel 60%a,
Napi egy pohár kalciummal dúsított gabonatej + ügyelünk a táplálkozásra. Nehez, de megoldható, nekem 3,5 eves a fiú, nem issza mar meg a gyogytapszert.
Koszi szepen. Enyem 4 eves.
Calcimuscot szoktam neki adni, napi fel ampullat, de azt hallottam ezt nem lehet napi szinten adni hosszu tavon, mert gyomor problemat okozhat. O meg iszik tapszert, de abbol nem szed olyan sokat ossze, kb 120mg-t naponta es 600mg kellene minimum naponta.
en is adtam neki egy idoben a Berestol a kalciumot D vitaminnal. De az a gondom ezzel, hogy a D vitamin megvan a masik vitaminjaban is, igy felek tuladagolom. Az actival Juniorban is van D vitamin es ugy tudom 100% napi szinten.Jol emlekszem?
Kedves 2. valaszolo. Nem marhasag, a tejtermekekben sok a kalcium, legjobb a natur joghurt es ebbol is az elo floras.
De igazabol nem a kerdesre valaszoltal.
Akkor honnan kapott kalciumot, mert nem irtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!