Miért válogatósak a gyerekek?
Figyelt kérdés
pl,egyik ételt nagyon szereti,azt mondja az a kedvence,máskor meg sem kóstolja,azt mondja utálja.mást kér.
(6éves kislány)
2015. jan. 16. 18:17
1/3 anonim válasza:
én is imádom pl a töltött paprikát, még sincs mindig kedvem megenni :) de annyi előnyöm van a lányoddal szemben, hogy én főzök, tehát ha nem kívánom épp aznap, akkor mást fogok főzni :)
2/3 anonim válasza:
Azért, mert megteheti. Egészen biztos vagyok benne, hogy az etióp kisgyerekek pl. nem válogatósak.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy etióp kisgyerek sem feltétlen tudna mit kezdeni egy pacalpörkölttel.
Amúgy lányom tök jó evő, de kb. kétféle ízvilág van, amitől menekül. Pedig nincs kinyalva a popsija, és nem tálalunk fel neki 6 féle ételt, hogy válasszon...ici-pici kora óta nem szereti azt a kétféle ízt.
Lányodnál talán az a furcsa, hogy ugyanazon ételt egyszer szereti, máskor meg nem...nem tudom, lehet ez most ép az aktuális dilije, vagy csak tényleg nem kívánja. Én sem kívánom mindig ugyanúgy ugyanazt az ételt. Csak ő még ezt nem tudja kifejezni, könnyebb azt mondania, hogy utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!