Gyerekek, az hogyan lehetséges, hogy itt a nyár és rengeteg vonzó, cuki lányt látok és valahogy úgy tűnik egynek sem vagyok az esete? A lányok tényleg ennyire válogatósak, lányok nektek van egyáltalán fiú, aki tetszik a városban sétálva?
Úgy jelzem, hogy ránézek, de nem azért, mert hű de nagy csávó. De amúgy nem érdekel, mert van barátom. Manapság viszont olyan gagyi divat hódít a fiúk körében... Szerettem régen a félhosszú hajú fiúcskákat. Most már ez a katonaséró a divat. Olyan semmilyen...
Még azokat is megnézem, akik valószínűleg azt képzelik, hogy láthatatlanok. Hadd tudják, hogy látom őket!
L22
Tegnap, vagyis tegnap elöt voltam a városban. Kiszemeltem egy srácot. Jeleztem. Mosolyogtam, bámultam, probáltam aranyosnak tünni. Ő meg mit csinált? Nézet és ennyi. Bem jött oda. Szemeztünk is...
Ti fiúk nem veszitek észre a jeleket SOHA.
50 fiubol 2 vagy annyi sem tetszik neki: D
LÁNYOK !
Mėgis mit kėpzeltek ti magatokrol?
HATALMAS EGOTOK VAN!
Uristen: O
Nagyon ideges vagyok
Ės mėg annyit hozzátennėk hogy... 10 fiubol 8 bábul titeket... irogatnak, udvarolnak.
De valojában csak dugni akar nagy rėsze... szoval ne tėvesszenek meg riteket az ilyen dolgok...ne ez alapjám minösitsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!