Lehetséges az, hogy egy olyan srác tetszik akivel folyton veszekedünk, oltogatjük egymást?
Figyelt kérdés
Igazábol nagyon régóta ismerjük egymást. Oviba is egy csoportba jártunk, aztán egy osztályba is kerültünk 1.-ben. Oviban és alsóban nagyon jóban voltunk, egymás mellett is ültünk 4 évig. Akkor még nem tetszett és igazából nem is vagyok benne biztos, hogy most tényleg így van-e.Szóval akkor nekem is megvolt "a nagy szerelmem" meg hát gondolom neki is. Aztán a legjobb barátnőm hirtelen "nagyon szerelmes lett" a srácba, még 4.-ben. Na és akkoriban a többi lány is "nagyon szerelmes lett hirtelen" ebbe a fiúba. Konkrátan az összes lány osztálytársam, csak én nem. Na és itt kezdődött az egyész. A fiú megtudta, hogy mindenki "nagyon szerelmes belé" (na persze, 10 évesen mindenki nagyon szerelmes..xd) és hát eléggé elszéllt magától. Utánna 5.-ben már senkinek sem tetszett mert olyan nagyképű lett. Utánna pedig 6.-ban és 7.-ben teljesen nőgyűlölő lett! Na, és 6.-ban kezdődött az oltogatás. Ő amikor beszélkettünk, mindig felhozott egy random dolgot amit alsóba mondtam és azzal idegesített, hogy milyen hülye voltam. Hát igen így ment ez eddi. Most azonban, 8.-ban kissé más lett a helyzet. Igaz már sokkal kevesebbet beszélünk mint eddig, sőt szinte soha, de ha mágis beszélgetnénk, akkor eléggé kedves. A többi lánnyal nem. Velük nagyon gonosz. Egy pár napja észrevettem, hogy órákon mindig engem néz, és hát eléggé zavarba jöttem. :D Meg úgy általában ha beszélünk, akkor is. Tegnap voltam sétálni a barátnőimmel, és hát mi másról, mi is a fiúkról beszéltünk. Hogy kinek ki tetszik, meg ilyenek. Amíg ők beszélgettek arról a bizonyos fiúról én is elgondolkodtam. És hát eszembe jutottak a barna szemei, amikbe bele sem tudok nézni mert elájulnék zavaromban. :D Nem egészen tudom, hogy mit kéne tennem. Hagyjam az egészet, mert hülyeség? Vagy talán nem is tetszik igazán, csak bebeszélem magamnak? Mit tegyek? :/2014. márc. 21. 17:40
1/5 anonim válasza:
ilyenek vagytok nők, aki bunkó veletek de néha tud kedves is lenni abba szerettek bele
2/5 anonim válasza:
Ti ott ragadtatok az óvodában. Már a kérdés láttán is ezt akartam írni, de poén, hogy a kifejtés pont az ovival ezzel kezdődik.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj. xd De nem így van :) Én nem szoktam így viselkedni senkivel sem, csak ha ő beszól valamit megmondom, hogy hagyjon békén. 8. eleje őta viszont már egyáltalán nem viselkedünk így, és egyre többet beszélünk :)
2014. márc. 21. 17:53
5/5 anonim válasza:
Szerintem a fiú bizonytalan. Hosszú barátság után, nem mindenki meri megtenni az "1. lépést". E helyzetben érettnek és okosnak kell lenni. A barátságotokat lehet, hogy tönkre teszi egy ilyen "kapcsolat"...
Valószínűleg ez a nagy helyzet: Mindkettőtök bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!