Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges az, hogy egy olyan...

Lehetséges az, hogy egy olyan srác tetszik akivel folyton veszekedünk, oltogatjük egymást?

Figyelt kérdés
Igazábol nagyon régóta ismerjük egymást. Oviba is egy csoportba jártunk, aztán egy osztályba is kerültünk 1.-ben. Oviban és alsóban nagyon jóban voltunk, egymás mellett is ültünk 4 évig. Akkor még nem tetszett és igazából nem is vagyok benne biztos, hogy most tényleg így van-e.Szóval akkor nekem is megvolt "a nagy szerelmem" meg hát gondolom neki is. Aztán a legjobb barátnőm hirtelen "nagyon szerelmes lett" a srácba, még 4.-ben. Na és akkoriban a többi lány is "nagyon szerelmes lett hirtelen" ebbe a fiúba. Konkrátan az összes lány osztálytársam, csak én nem. Na és itt kezdődött az egyész. A fiú megtudta, hogy mindenki "nagyon szerelmes belé" (na persze, 10 évesen mindenki nagyon szerelmes..xd) és hát eléggé elszéllt magától. Utánna 5.-ben már senkinek sem tetszett mert olyan nagyképű lett. Utánna pedig 6.-ban és 7.-ben teljesen nőgyűlölő lett! Na, és 6.-ban kezdődött az oltogatás. Ő amikor beszélkettünk, mindig felhozott egy random dolgot amit alsóba mondtam és azzal idegesített, hogy milyen hülye voltam. Hát igen így ment ez eddi. Most azonban, 8.-ban kissé más lett a helyzet. Igaz már sokkal kevesebbet beszélünk mint eddig, sőt szinte soha, de ha mágis beszélgetnénk, akkor eléggé kedves. A többi lánnyal nem. Velük nagyon gonosz. Egy pár napja észrevettem, hogy órákon mindig engem néz, és hát eléggé zavarba jöttem. :D Meg úgy általában ha beszélünk, akkor is. Tegnap voltam sétálni a barátnőimmel, és hát mi másról, mi is a fiúkról beszéltünk. Hogy kinek ki tetszik, meg ilyenek. Amíg ők beszélgettek arról a bizonyos fiúról én is elgondolkodtam. És hát eszembe jutottak a barna szemei, amikbe bele sem tudok nézni mert elájulnék zavaromban. :D Nem egészen tudom, hogy mit kéne tennem. Hagyjam az egészet, mert hülyeség? Vagy talán nem is tetszik igazán, csak bebeszélem magamnak? Mit tegyek? :/
2014. márc. 21. 17:40
 1/5 anonim válasza:
ilyenek vagytok nők, aki bunkó veletek de néha tud kedves is lenni abba szerettek bele
2014. márc. 21. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ti ott ragadtatok az óvodában. Már a kérdés láttán is ezt akartam írni, de poén, hogy a kifejtés pont az ovival ezzel kezdődik.
2014. márc. 21. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezzel nélkül.
2014. márc. 21. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj. xd De nem így van :) Én nem szoktam így viselkedni senkivel sem, csak ha ő beszól valamit megmondom, hogy hagyjon békén. 8. eleje őta viszont már egyáltalán nem viselkedünk így, és egyre többet beszélünk :)
2014. márc. 21. 17:53
 5/5 anonim válasza:

Szerintem a fiú bizonytalan. Hosszú barátság után, nem mindenki meri megtenni az "1. lépést". E helyzetben érettnek és okosnak kell lenni. A barátságotokat lehet, hogy tönkre teszi egy ilyen "kapcsolat"...

Valószínűleg ez a nagy helyzet: Mindkettőtök bizonytalan.

2014. ápr. 18. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!