Mit jelenthet ez a reakció?
Van egy srác a suliból, akibe már óvodában is szerelmes voltam. Kb. 8 évig nem is találkoztunk, de most, hogy mindketten ugyanoda járunk és egy busszal is jövünk reggelente (néha még délután is), egyre erősebben érzem, hogy valamilyen szinten szeretem őt. Csak az ő viselkedését nem tudom hova tenni.. Ilyeneket tapasztaltam vele kapcsolatban:
- rajta kaptam párszor, hogy végig néz; a barátnőim is mondták nem egyszer
- ha ránézek, nem sok ideig néz (elkapja a pillantását)
- a barátaival mind rám néznek, ha meglátnak
- egyszer mi fent voltunk a másodikon, ők a földszinten, ő pedig egyenesen rám mutatott, a haverjai pedig rám néztek
- egy iskolai rendezvényen direkt mellettem táncolt egy csajjal és végig a reakciómat leste; másnap, amikor a csajra mutogattam dühösen, nevetett rajtam
- egyszer legjobb barátnőmmel beszélgettünk a buszon, és ő ugyanabba a témába kezdett bele és ránk nézett
- amikor elmegyek mellette, mintha mosolyogna; ha nem lát, a haverjai megbökik (egyszer még a nevét is mondták, mikor elmentem mellettük).
stb. Nem tudom, hogy csak én képzelem-e be, vagy esetleg lehet ennek valami háttere is...? Nem nagyon beszélgetünk. A (civilizált) válaszokat előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!