Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondtam egy lánynak, hogy...

Elmondtam egy lánynak, hogy többet is eltudnék képzelni, megszeppentség / gondterheltség volt a reakció, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Eegy női ismerősöm "szakitófélben" van, eléggé rossz kapcsolata van (a srác egy link alak). Bevallottam neki, hogy többet is el tudnék képzelni vele, régóta ez van, de nyilván amig barátja van, nem tehetek többet, csak ezt tudatom. Nemsokkal ezután, a buli további részén láttam, hogy egymagában áll, eléggé gondterhelt arccal. (már megijedtem, hogy bezavartam kettejük közt valamit!)

Következő alkalomra ő hivott el! A barátja nem volt ott. Igazából jól éreztük magunkat, minden jó volt stbstb, a végén megint emlékeztettem, hogy nem tudom, mi van most a barátjával, de amit mondtam, azt fenntartom. Tessék, megint megszeppent / ijedt arca lett.

Ez mit jelenthet?

2013. okt. 24. 12:31
 1/3 egytüneményvagyok válasza:

"a végén megint emlékeztettem"

Azt megkérdezhetem, hogy minek emlékeztetted megint? Szerinted hülye és elfelejti? Ő elhívott bulizni, jól éreztétek magatokat. Minek kellett a végét elrontani? Sietsz valahova, vagy miért sietteted? Ha még nem rontottad el véglegesen, akkor soha többet ne emlékeztesd, és ha majd lehet nála kezdeményezni a következő lépést, azt úgy is jelezni fogja ő. Csak ne türelmetlenkedj.

2013. okt. 24. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán elég gondja van anélkül is, hogy valaki, akiben megbízott, elkezdje üldözni a vonzalmával (egyszer közölni vele rendben van, de miért kell minden találkozásotok végén mondogatni?), és/vagy belekeveredjen egy újabb drámába, ahol vagy beleugrik egy új kapcsolatba, vagy fájdalmat okoz egy barátnak.
2013. okt. 24. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűen arról van szó, hogy a csaj fél megmondani a barátjának azt, hogy szakítani akar.

Ha barátja párszor kisebb dolgok miatt is agresszívan viselkedett vele (akár csak szavak szintjén is), akkor megértem, hogy tart egy ilyen helyzettől.

Könnyebb lenne neki, ha ebben is új választottjára, mit erős férfire támaszkodhatna. Te viszont kategorikusan kijelentetted neki, hogy ebbe nem akarsz belefolyni.

A csajnak már valószínűleg az is elég lenne, ha elmondhatná őszintén mostani barátjának, hogy érted akarja otthagyni. Ez tudatosítaná mostani barátjával azt, hogy ha a csajt inzultálná, akkor azért előtted kellene felelnie. Rosszabb esetben a csaj érzi, hogy te alkatilag is képtelen lennél érte kiállni (nem vagy kellően domináns viselkedésű férfi).

36F

2013. okt. 24. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!