Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre mi a megfelelő reakció?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mi a megfelelő reakció?

Figyelt kérdés

Ha párotok azt állítja, hogy nem fog ráérni a következő nap, mert sok dolga lesz, ezért nem fogtok tudni beszélni.

De utólag kiderül, hogy aznap délutántól estig játszott a gépen.

2013. szept. 6. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy: "Jó nagy kocka a csaj."
2013. szept. 6. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondta,hogy miért nem fog ráérni,vagy csak ennyit?

Ha nem mondta,akkor végülis nem hazudott.

2013. szept. 6. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán érdekli a csaj/pasi... Legalább rendesen elmondhatta volna h ő most kockul, boccs drágám, de azért szeretlek, majd kárpótollak...
2013. szept. 6. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:

"Rengeteg dolgom lesz ma"

Ezt mondta.

De együtt szoktunk játszani ott, ahol most is játszott. Ki is jelezte, hogy fent van és játszik, ha akartam volna ráírhattam volna, de nem tettem, hagytam, hadd csinálja.

Én ezt úgy értelmeztem, hogy szeretett volna egy napot nélkülem. Viszont láthatatlanul is beléphetett volna, hogy ne jelezze ki a játék... ő is tudja, hogy ha belépek így láttam volna.

Nem magyarázok bele sokat, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok.

2013. szept. 6. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy nem is gondolja,hogy ez így kicsit cinkes,vagy tesztel.
2013. szept. 6. 10:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom... okos lány ő, tehát eléggé átlátja szerintem, hogy ez fura helyzet.

Most az előbb viszont keresett SMS-ben, megkérdezni, hogy hogy vagyok, de nem reagáltam még neki.

Valamiért az van bennem, hogy most direkt nem jelentkezem egész nap, hogy aggódjon kicsit.

Nem tudom miért érzek így... lehet csak beszélnem kéne vele és rákérdezni, hogy mi volt a tegnappal.

2013. szept. 6. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy megváltozott a mai program és amúgy veled lenne.

Írj neki :)

2013. szept. 6. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi. A következő húzásnál, rákérdezek, ha hazudik, a 3. ilyennél-lépek.
2013. szept. 6. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne húzd fel, mert bánatában meg fogja k*ratni magát :D Ilyenek...
2013. szept. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!