Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi a megfelelő reakció?
Ha párotok azt állítja, hogy nem fog ráérni a következő nap, mert sok dolga lesz, ezért nem fogtok tudni beszélni.
De utólag kiderül, hogy aznap délutántól estig játszott a gépen.
Mondta,hogy miért nem fog ráérni,vagy csak ennyit?
Ha nem mondta,akkor végülis nem hazudott.
"Rengeteg dolgom lesz ma"
Ezt mondta.
De együtt szoktunk játszani ott, ahol most is játszott. Ki is jelezte, hogy fent van és játszik, ha akartam volna ráírhattam volna, de nem tettem, hagytam, hadd csinálja.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy szeretett volna egy napot nélkülem. Viszont láthatatlanul is beléphetett volna, hogy ne jelezze ki a játék... ő is tudja, hogy ha belépek így láttam volna.
Nem magyarázok bele sokat, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok.
Hát én nem tudom... okos lány ő, tehát eléggé átlátja szerintem, hogy ez fura helyzet.
Most az előbb viszont keresett SMS-ben, megkérdezni, hogy hogy vagyok, de nem reagáltam még neki.
Valamiért az van bennem, hogy most direkt nem jelentkezem egész nap, hogy aggódjon kicsit.
Nem tudom miért érzek így... lehet csak beszélnem kéne vele és rákérdezni, hogy mi volt a tegnappal.
Lehet,hogy megváltozott a mai program és amúgy veled lenne.
Írj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!