Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én várnék el valamilyen...

Csak én várnék el valamilyen reakciót? Ha ennyire nem érdekli miért kérdez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy sráccal,randizgatunk,amikor meg facebookon beszélgettünk megkérte,hogy meséljek többet a családomról.Gondoltam,hogy mivel elég rendes és ő is sok mindent elmesélt megosztok vele szomorúbb témákat is,főleg hogy még biztatott is rá,meséltem neki,apum haláláról,meg hogy más jellegű dolgok miatt most egy kicsit káosz van itthon,erre annyi volt a reakciója,hogy elkezdte mesélni,hogy tegnap piált a haverjaival,meg az egyik közös ismerősünkről.

Nem várom el,hogy merüljön depresszióba,de esetleg egy "részvétem" vagy "minden rendben lesz" jól esett volna,és nem az,hogy ezek után elkezd a hányásról írni.

Eddig nagyon kedves volt,nagyon jól kijöttünk,lehet,hogy én reagálom túl,de szerintem ez nem természetes.

2014. jan. 3. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a madár az ász...
2014. jan. 3. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

önző/egoista, csak a puncira hajt, vagy csak terelte a témát.

Persze, egy "sajnálom" belefért volna...

2014. jan. 3. 20:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es,látom beléd is rendkívül sok empátia szorult...
2014. jan. 3. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Buta kérdésre buta válasz...

Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy hány óra van délbe...

2014. jan. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!