Csak én várnék el valamilyen reakciót? Ha ennyire nem érdekli miért kérdez? (bővebben lent)
Nemrég megismerkedtem egy sráccal,randizgatunk,amikor meg facebookon beszélgettünk megkérte,hogy meséljek többet a családomról.Gondoltam,hogy mivel elég rendes és ő is sok mindent elmesélt megosztok vele szomorúbb témákat is,főleg hogy még biztatott is rá,meséltem neki,apum haláláról,meg hogy más jellegű dolgok miatt most egy kicsit káosz van itthon,erre annyi volt a reakciója,hogy elkezdte mesélni,hogy tegnap piált a haverjaival,meg az egyik közös ismerősünkről.
Nem várom el,hogy merüljön depresszióba,de esetleg egy "részvétem" vagy "minden rendben lesz" jól esett volna,és nem az,hogy ezek után elkezd a hányásról írni.
Eddig nagyon kedves volt,nagyon jól kijöttünk,lehet,hogy én reagálom túl,de szerintem ez nem természetes.
önző/egoista, csak a puncira hajt, vagy csak terelte a témát.
Persze, egy "sajnálom" belefért volna...
1. vagyok
Buta kérdésre buta válasz...
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy hány óra van délbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!